2777
2789
عنوان

لکه بینی در دوران شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
بد نیستم. مثل خودت جیز سفت بخورم درگیر میشم. منم همینم مثلا عاشق هویجم گاز بزنم. ولی بعدش درد داره

گوجه سبز اینارو مواظب باش 

من خوردم درد دارم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر مشکل لکه بینی شما بعد چندوقت حل شد؟منم همین مشکل و دارم سونو رفتم دکترگفت مشکلی نیس طبی ...

سلام عزیزم 

من راستش تا جند ماه الکی وسط ماه لک میدیدم. تقریبا نه ماه از زایمانم گذشت که پریود شدم بعد دیگه خوب شد

ولی طبیعیه ظاهرا. دکتر میگفت چون پرولاکتین بالاست اینجوری میشه. من حتی پریودم میشدم تا دو سه روز اول لک داشتم

سلام عزیزم من راستش تا جند ماه الکی وسط ماه لک میدیدم. تقریبا نه ماه از زایمانم گذشت که پریود شدم بع ...

سلام مهدیسا خوبی حالت چطوره نینی چطوره 

فکت اذیت میکنع همچنان🥲

من کامل خوب شده بودم فک میکردم دیگه رفته سیب اینا می‌خوردم نمیدونم نزدیک ۷ـ۸ ماه درد نداشتم😁رفتم کربلا اومدم نمیدونم تو اتوبوس بد نشستم از اون شد یا بربری خوردم از اون شد فکم درد گرف که رعایت کردم الان سه روزع درد فک خوابیده شکلات خوردم سرم با گوشم درد گرف اینبار فرق دارع گوشم اضافه شده نگرانم بمونه بنظرت رعایت باز ادامه بدم ؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام مهدیسا خوبی حالت چطوره نینی چطوره فکت اذیت میکنع همچنان🥲من کامل خوب شده بودم فک میکردم دیگه رف ...

سلام عزیزم. ممنونم تو چطوری

ببین خودت داری میبینی دیگه. چند وقت میره باز میاد. منم همینم. 

رعایت عجیب نمیخواد. بلخره مسلما چیزای سفت اذیت کنندس. 

زندگیتو بکن اگه بخوای به ساز اون برقصی اذیت میکنه😁 

مثلا من تو دوران جنگ وحشتناک استرس کشیدم. هنوزم دارم. خوب مسلما خیلی اثر میزاره

سلام عزیزم. ممنونم تو چطوریببین خودت داری میبینی دیگه. چند وقت میره باز میاد. منم همینم. رعایت عجیب ...

امیدوارم برع باز چون غذا میخورم گوش درد میشم نمیدونم چیکار کنم بخدا خستم

سلام عزیزم با ضربان قلب چه کار کردی به نظرت سرترالین خوبه

سلام عزیزم. هیچی والا تحمل.خیلی ام اذیت شدن ولی دارو نخوردم.تو حاملگی من سخت گرفتم کلی برو دکتر ممکنه پرانول بده بهت