2777
2789
گزینه1

اگه دلت  تنگ بشه چیکار میکنی؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اول با قلب خودم کات میکنم که دلم تنگ نشه بعد با اون

چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی خیلی دارم اذیت میشم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چطوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی خیلی دارم اذیت میشم

ببین اول که یه ادمی میخواد بره تو رابطه باید فکراشو بکنه و انتظار هر اتفاقی رو داشته باشه..من  اصلا سر چیزای کوچیک کات نمیکنم...ولی وقتی طرف یه اشتباا جدی کرده باشه..دیگه واقعا نمیتونم دوستش داشته باشم مه برسه به اینکه دلم براش تنگ بشه! حتما الان با خودت میگی که چقدر بیرحمی..ولی بعثی وقتا ادم خوبه که بی رحم باشه..

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

ببین اول که یه ادمی میخواد بره تو رابطه باید فکراشو بکنه و انتظار هر اتفاقی رو داشته باشه..من اصلا ...

نه عزیزم این بی رحمی نیست این عاقل بودنه کاش منم عاقل بودم یه روز نیستش همه ی خاطرات خوبمون میاو جلو چشمم روانی نمیشم از خودم متنفرم بابت این اخلاقم

نه عزیزم این بی رحمی نیست این عاقل بودنه کاش منم عاقل بودم یه روز نیستش همه ی خاطرات خوبمون میاو جلو ...

عضی وقتا ادم برای موفقیت و آرامش خودش اید از روی خودشم رد شه...چه برسه بقیه 

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

عضی وقتا ادم برای موفقیت و آرامش خودش اید از روی خودشم رد شه...چه برسه بقیه

من یه جورایی تقصیر خودم هم بود. یه درد دلی کرد تو عصبانیت کوبیدمش تو سرش حالا هر کاری میکنم آشتی نمیکنه. چند بار معذرت خواهی کردم فایده نداشت نمیدونم چیکار کنم 

من یه جورایی تقصیر خودم هم بود. یه درد دلی کرد تو عصبانیت کوبیدمش تو سرش حالا هر کاری میکنم آشتی نمی ...

یه وقتایی...ادم از دسوت داشتنه زیاده که عصبی میشه..ولی اون اگه واقعا دوستتون داشت میبخشید نمیزاشت عزاب بکشی

یه وقتایی...ادم از دسوت داشتنه زیاده که عصبی میشه..ولی اون اگه واقعا دوستتون داشت میبخشید نمیزاشت عز ...

به دوس داشتنش شک ندارم ولی خیلی مغروره تهش آشتی میکنه ها ولی به سختی.من دیگه تحمل ندارم الان یه هفته ست قهره. جواب پیامامو میده ولی با قهر و دلخوری