2789
عنوان

بچه دوممممم

96 بازدید | 14 پست

خیلی وقته تو فکر بچه دومم ولی دخترم 14 سالشه خیلی فاصله سنیشون زیاد میشه😢خدااااا

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی دلم بچه دوم میخاست اما از وقتی پسرم رفته مدرسه میگم گوه بخورم اگه بازم بچه دار بشمهمینو به ...

😐😂😂😂😂😂😂

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

منو خواهرم ۱۴ سال اختلاف داشتیم درگیری داشتیم ولی خیلی از کلاسا جاها باهم میرفتیم

پس میزام😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چرا ؟ من هر کاری کردم نشد دیه میگم شاید قسمت نیست

منم دقیقا خیلی تلاش کردم

تابستون ivf هم کردم حتی

اما نشد 

و الان میگم خداروشکر که نشد

واقعا به صلاح من نبوده لااقل تو این تایم باردار بشم

منم دقیقا خیلی تلاش کردمتابستون ivf هم کردم حتیاما نشد و الان میگم خداروشکر که نشدواقعا به صلاح من ن ...

بچه اولتون رو هم با ای وی اف باردار شدید؟؟؟  منم اگه یه پسر داشتم گوه میخوردم دیگه بچه بیارم     من آمپول و اینا زدم خودم برا اولی طبیعی باردار شدم دختر شد     بعد  سه ساله پیش رفتم برا ای وی اف  چندماه ۱۰ کیلو کم کردم  دوتا پسر شد و ۶تا دختر کاشتم پسرها رو نگرفت  داعون شدم  بعد رژیم گرفتم خودم و ادامه دادم به گرمیجات  یادم میفته حالم بهم میخوره  خودم فولی داشتم دیه ولی ترسیدم  ۸ باری اقدام کردم تاااا گرفت هر بار سونو اینا  اخرشم عکس رنگی رحم و دارو و... حانله شدم دختر شد نخواستم   دوباره رژیم فتم حتما اشتباه بوده رژیم قلیایی ۴ بار اقدام کردم نگرفت از بس سیب زمینی و موز خوردم دوباره ۱۰ کیلو برگشت    بعدم دوباره چندماهه دارو رفتم دکتر اومدم آی وی اف کنم   یهو دیدم واریکوسل داره شوهره  حالا بره عمل یا نه  موندیم    مین برا ای وی اف مهم نیست خیلی هم تغییر نمیکنه  حالا یا با عمل یا بی عمل بریم آی وی اف اونم تعیین جنسیت بیشتریها نمییره که   حالام موندم چه کنم 

بچه اولتون رو هم با ای وی اف باردار شدید؟؟؟ منم اگه یه پسر داشتم گوه میخوردم دیگه بچه بیارم من ...

وا!!!!

حالت خوبه؟

دختر و پسر چه فرقی داره آخه؟

دختر باردار شدی و نخواستی؟؟؟؟؟

واقعا متأسفم واسه همچین طرز فکرهای پوچی........