2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

139 بازدید | 15 پست

واقعا قوی هستن هااا

الان ی چندوقته کاراموزی هامون خیلی زیاد شده

وقتی برمیگردم حتی جون ندارم صورتم رو بشورم .. تمام پر جوش شده ..غذا هم ک هیچ اگر سفارش داده باشم خوش بحالم اگر نه باید کل روز رو دیگه گرسنه بخوابم تا یکم جون بگیرن بتونم پاشم ی چیزی برا خوردن درست کنم ظرفاشونم نمیشورم دوباره خودمو میندازم تو تخت تا روز استراحتم 😭🥺

چیزی ندارم بگممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تازه میرم خونه بچه کوچیک دارم تازه رسیدگی به خونه و بچه شروع میشه 😂

بچمم خوابید باید بشینم لباس طراحی کنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دقیقا درست گفتیدولی من عاشق کار کردنمعاشق مفید بودن و‌تو اجتماع بودنمدید ادم خیلی بازتر و به روزتر م ...

دقیقا خودمم برا همین دارم ادامه میدم .. 

ولی چطور انرژی دارید بهمه ی کارههاتون برسید ؟ وقت میکنید برای خودتون تایمی‌داشته باشد؟

چیزی ندارم بگممم

دقیقا درست گفتیدولی من عاشق کار کردنمعاشق مفید بودن و‌تو اجتماع بودنمدید ادم خیلی بازتر و به روزتر م ...

من دوماه رفتم سر کار به معنای واقعییی خورد شدم امید به زندگیییم صفر خداشاهده هرروزم گریه بماند که همکارا باعثش بودن

الان باز دوس دارم برم سرکااار

کاش روحیات شمارو داشتم

خیلی زودرنجم

منه یه شاغل بایه بچه همیشه غذام به راهه فقط جمعه هابادخترم بیرون غذامی خوریم خونمم همیشه تمیزه

چطور انرژی داریییییید اخه 😭

واقعا خوش به حالتون همیشخ بخوشی☺️🥺

چیزی ندارم بگممم

دقیقا خودمم برا همین دارم ادامه میدم .. ولی چطور انرژی دارید بهمه ی کارههاتون برسید ؟ وقت میکنید برا ...

اینا بهونست 

کارای خونه با برنامه ریزی جلو میره

اتفاقا وقتی شاغل باشی ی برنامه اجباری و بایدی تمیز کاری خونه داری و این خیلی خوبه

من شاغل میشناشم خونش از من تمیز تره

خودم خانه دار😄

دقیقا خودمم برا همین دارم ادامه میدم .. ولی چطور انرژی دارید بهمه ی کارههاتون برسید ؟ وقت میکنید برا ...

من کادر درمانم هر روز ۷ تا ۲

پنجشنبه و‌جمعه هم تعطیلم...

دوتا دختر ۱۲ و ۵ ساله هم دارم...

در حد توانم خونه رو‌مرتب نگه میدارم بچه هامو منظم بار اوردم

خودشون اتاقشون رو‌مرتب میکنن و خونه رو هم‌اگه بهم بریزن مرتب میکنن

غذا هم یا درست میکنم یا بیرون بر

همسرم اگه خونه باشه خیلی کمک میکنه و‌کلا مرد ایرادگیری نیست نون پنیر هم باشه میخوره 

کلا همه با هم همکاری میکنیم... مهمونی هم زیاد میریم و‌مهمون هم زیاد داریم

در کل یه روتینی پیدا میکنی اولش سخته کم‌کم عادت میکنی 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
چطور انرژی داریییییید اخه 😭واقعا خوش به حالتون همیشخ بخوشی☺️🥺

چی کارکنم پس یه روز خونه تمییز نکنم گندبرمی داره خونه رو بخوامم همیشه بیرون غذابخورم پولی برام نمی مونه گشنه ام نمی شه موند بااین حساب باید دست به کارشم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اینا بهونست کارای خونه با برنامه ریزی جلو میرهاتفاقا وقتی شاغل باشی ی برنامه اجباری و بایدی تمیز کار ...

دقیقا منم خونم ازخونه دوستم که خونه داره تمیز تره می رم خونش انگار بمب ترکیده 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اینا بهونست کارای خونه با برنامه ریزی جلو میرهاتفاقا وقتی شاغل باشی ی برنامه اجباری و بایدی تمیز کار ...

جدیدا یاد گرفتم اخر شبا ساعت ۲ و ۳ یچیزی درست میکنم برا ناهار فردام ولی واقاا از پروسه ظرف شستن متنفرم 😫ظرفاشون میمونه 

چیزی ندارم بگممم

من دوماه رفتم سر کار به معنای واقعییی خورد شدم امید به زندگیییم صفر خداشاهده هرروزم گریه بماند که هم ...

محیط کار خیلی مهمههه خیلیییی

خداروشکر من محیط کارم رو دوست دارم نمیگم دلخوری پیش نمیاد ولی در کل خوبه

باور کنید کارمم سخته یعنی فرصت نشستن ندارم ولی به هیچ‌عنوان ادم تو خونه بشینی نیستم

رسما افسرده میشم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...