2777
2789

گفت مادرم مریضه چیزی نمیتونه بخوره منم گفتم شیر مارو عموم میبره ولی امروز برای شما نیم کیلو نگه میدارم گفت باشه به عموم گفتم سه کیلو داد گفت مریضه ثواب داره بعد الان هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن چندتا خواهر برادرن ناشنوای فقط اونی که به من زنگ زد شنواست ده بار زنگ زدم جواب ندادن یبار اشغال زد بعدش زنگ زدم بوق زد دوباره جواب ندادن درشون رو هم هرچی زدم کسی باز نکردم چیکار کنم حالا نکنه بخاطره اینکه گفتم عموم میبره ناراحت شدن اخه خودشونم میدونن مامانم چند روزه خونه نیس و شیر رو میدیم به عموم

اگه شماره موبایل شو می‌دونی پیامک بزن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شماره پیام بده وقتی ناشنوان جواب بدن هم نمیشنون چی میگی که 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

شماره شخصیشونو ندارمیکیشون شنواست

یکی دوبار دیگه برو درخونشون بازنکردن برداربرا خودت 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه