2777
2789
عنوان

روز بدترین عمرم که عروسی بود 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 51 پست

نه با رسم و رسوم کار دارم نه دعوای مادر اسی با مادرشوهرش

آخه چرا مادر باید به حرف دخترش گوش نده برای حنابندان پیراهن براش نخره؟؟؟؟؟

چه لجبازی های بدی

مادر من دخترت بود   پاره ی تنت بود یک پیراهن براش می خریدی  به کجا بر می خورد؟؟؟

خیلی هم بیخود کردی با مادرشوهر دخترت دعوا کردی که دخترت تاوان بده   زن  نادون

بگو دوس داری چی بنویسیم همه هماهنگ همونو اینجا تایپ میکنیم کیف کنی فقط دیگه کوتاه بیا🥲

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بامزه گفتی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این چیزا اصلا فکر نکن، من زمانی عقدم بود که نمی شد جشن گرفت، فقط یک عقد معمولی کردیم بدون جشن، عروسیم همسرم واقعا دستش خالی بود نداشت چون همزمان ماشین عوض کرد هم پول پیش خونه و خانوادمشم حمایت نکردن رفتیم ماه عسل اومدیم جهزیمو خانواده خودم کامل دادن از صفر تا صد می خواستن جشنم بگیرن چون تک دخترم بودم اما نزاشتم من گفتم همین که نذاشتین هزینه رو دوش همسرم باشه اول زندگی بزرگترین کمک الانم به بهانه مختلف کمکمون می کنن، اخرشم خانواده همسرم گفتن مثل زنا بیوه ای که کاملا واسم فاقد اهمیت، اینو گفتم که خودتو واسه یک لباس حرف مفت مادرشوهر اذیت نکنی

خب شما الان دقیقا خودتون رو جای من بزارید که انگار من هستید چیکار میکردید دقیقااااا

دایورتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت و ادامه زندگی با روح و روان شادددددد و دور ریختن افکار پوچچچچچ و منفی 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
نه با رسم و رسوم کار دارم نه دعوای مادر اسی با مادرشوهرشآخه چرا مادر باید به حرف دخترش گوش نده برای ...

تو شرایط مادر اسی نبودی ک چرا ناراحت شده ب مادرش توهین نکن عزیزم

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

در ضمن کلا تو مراسما حرف و حدیث هست اولین نبودی قطعا آخرین هم نخواهی بود چند بار بخون

تو شرایط مادر اسی نبودی ک چرا ناراحت شده ب مادرش توهین نکن عزیزم

مگه دخترش چند سالشه که از یک لباس مجلسی براش دریغ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ لباس که سرمایه نمی شد برای داماد و خانواده اش بگیم پر رو میشن  دل دخترش شاد می شد

چرا فقط بلدن  بزان؟؟؟؟؟؟؟؟

به این چیزا اصلا فکر نکن، من زمانی عقدم بود که نمی شد جشن گرفت، فقط یک عقد معمولی کردیم بدون جشن، عر ...

بله دست همسرتون خالی بوده حتما 

ولی مامان من چی وقتی همه چیز داشت

مگه دخترش چند سالشه که از یک لباس مجلسی براش دریغ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟ لباس که سرمایه نمی شد برای داماد و خا ...

این چیزا اکثرا لج و لجبازی و شاید نداشته دستش خالی بوده ما چ میدونیم گذشته

منم یه مشکلاتی واسه جشن حنابندونم داشتم که قشنگ درکت کردم ، موضوع لباس اجاره کردن جنجال شده بود مامانم می‌گفت باید بخرن مادرشوهرم می‌گفت با مادرعروسه نخرید  با مامانمم رفتم اجاره کردم 150 اندازه ششصد الان مثلا پولش شد کم شد که مامانم داد بعد پول آرایشگاه هم مادرشوهرم نداد منم تاحالا تو نامزدی از نامزدم پول نگرفته بودم ولی روز قبل حنابندون گفتم اندازه پول آرایشگاه بریزه حسابم .  خلاصه از لحاظ روانی می‌دونم آدم تو فشاره  حالا هم فکر نکن خیلی هم همه چیت خوب بوده  بگو من باید میخواستم که نخواستم فیلم برای من بود که نخواستم شما اگه فیلمبردار دوست داشتی میوردی من حرفی نداشتم  ،