2777
2789
عنوان

روز بدترین عمرم که عروسی بود 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 51 پست

چرا هی تاپیک میزنی همدردی یا وسواس یا ؟

واقعا این سوالو از خودت پرسیدی چرا هی این تاپیکو میزنی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

منم خیلی اتفاقا افتاد الان چ کار کنم با یادآوریش چ اتفاقی میوفته یه بار برای همیشه گوشه ذهنت چال کن تموم بشه تو لحظه خوش باش عزیزم 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر...

تو یه مرحله از زندگیت استپ نکن..

باید انقدر ماجرا و اتفاق و هدف و انگیزه و برنامه داشته باشی که این مورد در گذشته گم بشه

تو گذشته ت نمون

هر چیزی تو زندگیت درسی برات داره

حالا که هزاران بار تو ذهنت تکرارش کردی، ببین تو اون روز از زندگیت باید چه درسی میگرفتی؟؟؟

چه پیامی برات داشت؟؟

پیامش رو گرفتی،حالا از ذهنت پرتابش کن بیرون

مشاوره تلفنی یا حضوری برو تا ذهنت رو آروم کنی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
قبلا هم این تاپیکو زدی..بیخیال دیگه تموم شد رفت

چندبار داره همین تاپیک میزنه فک کنم نمیتونه کنار بیاد

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

سری دیگه به مادر شوهرت بگو خیلی ها همینا رو هم ندارن باز دست مادرم دردنکنه برای من جشن گرفت نذاشت تو ...

برای عروس قبل عروس خرید میبرنش  و کفش و مانتو و... اینا میخرن ‌که لباس مجلسی هم میخرن که من اون لباس رو پوشیدم برا حنابندانم

به چه چیزایی فکر میکنید

من اصلا لباس مجلسی برنداشتم واسه عروسیم

حنابندان نداشتم

یه جشن عقد ساده

هیچ کسی هم جرات اظهار نظر نداشت و نداره

مراسم منو شوهرم بوده بنظر خودمون بهترین بود

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
حنابندون با خانواده عروسه

اشکال نداره ،ما عقد کنون با خانواده عروسه ولی من هم پول لباسمو هم ارایشگاهمو از شوهرم اونم جلو خونوادش گرفتم ،،بلاخره  دارم عروسشون میشم نبایدکه برام کم بزارن مثلا اسی مامانش براش نخرید باید از شوهرش میخواس 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !