2777
2789
عنوان

دوستان اهل همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
روابطشون بااستانای اطراف چطوره معمولا

با غریبه ها خیلی راحت کنار میان.

فکر کن همسر من گرگانیه اما با این وجود سال ها تو همدان زندگی کرده از سن خیلی کم ۱۹ـ۲۰ سالگی،،همیشه میگه حس غربت نداشتم تو همدان چون سریع با غریبه ها کنار میان غریب نوازن اما با خودشون دوری و دوستی میگن خوبه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با غریبه ها خیلی راحت کنار میان.فکر کن همسر من گرگانیه اما با این وجود سال ها تو همدان زندگی کرده از ...

درسته همینطوره،منم حس میکنم غریب نوازن وسازگارازدواج با غریبه هاهم زیاددارن،مهاجرکوردولرهم اونجازیادداره

آروم و بی حاشیه هستند ،با ظاهر و استایل معمولی. چندان تیپ نمیزنن و اقتصادی هستند. من اینطور برداشت کردم.‌.شاید اشتباه میکنم.🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
درسته همینطوره،منم حس میکنم غریب نوازن وسازگارازدواج با غریبه هاهم زیاددارن،مهاجرکوردولرهم اونجازیاد ...

آره با غریبه ها خیلی وصلت دارن.

خب انواع قومیتا رو داره از لر و کرد و ترک تا فارس.

مهاجر هم داره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ازچ نظر

ببین نمیدونم از چه نظر داری اون حرفارو میزنی ، ولی لول بالا نیستن اتفاقا بشدت سنتی و قدیمی ان ، از لحاظ استایل هم اکثرا معمولی ان ، اخلاق و رفتار درست و حسابی هم ندارن

ببین نمیدونم از چه نظر داری اون حرفارو میزنی ، ولی لول بالا نیستن اتفاقا بشدت سنتی و قدیمی ان ، از ل ...

نسبت ب استانای اطرافشون وگفتم نسل جدیدشون چیزی ک دیدم هستن اتفاقا