2777
2789
عنوان

کمک بچه هاااا

35 بازدید | 5 پست

خستم واقعا شوهرم مکانیکه صبح ۹میره ۲میاد ناهار میخوره لباساشم در نمیاره می‌ره زود شب ۹و نیم به بعد میاد غذا میخوره باید فیلم ببینه سریع میخواد بخوابه اگه نیم ساعت بین تا خوابش زمان داشته باشه می‌ره تنها تو اتاق یا حال می‌ره تو گوشی همیشه هم تا میام حرف بزنم یا چیزی بگم میگه حوصله ندارم اعصابم خورده بحث نکن .بخداا منم آدمم اینم بگم خونه خانوادش حتما باید بریم ولی مثلاً اگه بخواین بریم خونه خانواده من مثلاً عموم یا خالم اینا اونجا باشم هی فش میده میگه نمیام

شغلشون درامدش خوبه ولی قبول کن خیلی خسته کننده است به نظرم اگه میتونی توهم خودت ی جور سرگرم کن

عزیزم همه فک میکنم مکانیک ها درامدشون خوبه اشتباه میکنین اینجور نیس.من نمی‌گم همه جوره برام وقت بذاره میگم همون نیم ساعت حداقل نره تو گوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه فک میکنم مکانیک ها درامدشون خوبه اشتباه میکنین اینجور نیس.من نمی‌گم همه جوره برام وقت بذار ...

بگم چی اخه ی دوست شوهرم داره صافکار برا زنش امسال کادو دنا پلاسی خرید مطمن باش وقتی حالش خوب باشه همه وقتش برا توعه عزیزم

بگم چی اخه ی دوست شوهرم داره صافکار برا زنش امسال کادو دنا پلاسی خرید مطمن باش وقتی حالش خوب باشه هم ...

اره صافکار درآمدش خوبه نه مثل شوهر من که دست مزدی نمیگیره و همیشه کارش سنگینه