2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم انا

121 بازدید | 12 پست

سنم کمه 

نپرسید چند😅

درسم تموم نشده 

دوست دارم اما شغل مناسب خودم تو خیطه رشتم داشته باشم بعد مسولیت متاهلی به دوش بکشم 

و این موارد دست کم ۳ ، ۴ سالی طول میکشه 

از معرفی هم متنفرم ولی جای خاصی حضور ندارم ک با کسیم آشنا بشم 

چه کنم؟

حتی روم نمیشه با خانواده مطرح کنم احساس میکنم اونا فکر میکنن من به ازدواج تمایلی ندارم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

اگه سنتی دوس نداری خب خودت باید دست به کار شی دیگه، دانشگاهی کلاسی مهمونی ای 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انا چی میگه تو متن؟

اما 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چه کلاسی؟ مهمونی؟؟؟

دانشگاه نمیری؟ کتابخونه؟ با دوستات کافه نمیری؟ 

دانشگاه نمیری؟ کتابخونه؟ با دوستات کافه نمیری؟

دانشگاه ک میرم ولی دانشگاه آخه 

کتابخونه مگ برای درس خوندن نیست؟😬

دوست صمیمی ندارم ک برم بیرون 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
دانشگاه ک میرم ولی دانشگاه آخه کتابخونه مگ برای درس خوندن نیست؟😬دوست صمیمی ندارم ک برم بیرون

نمیدونم خلاصه باید یه جا همدیگرو ببینید بلاخره 😁