2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

"Do" و "does" هر دو از فعل‌های کمکی در زبان انگلیسی هستند که برای تشکیل سوالات، جملات منفی و تأکید استفاده می‌شوند. تفاوت اصلی بین آن‌ها به فاعل جمله بستگی دارد.

1. Do:

• استفاده می‌شود با فاعل‌های "I"، "you"، "we" و "they".

• مثال: 

• Do you like coffee? (آیا تو قهوه را دوست داری؟)

• They do not play football. (آن‌ها فوتبال بازی نمی‌کنند.)

2. Does:

• استفاده می‌شود با فاعل‌های "he"، "she" و "it".

• مثال:

• Does she like coffee? (آیا او قهوه را دوست دارد؟)

• He does not play football. (او فوتبال بازی نمی‌کند.)

نکات مهم:

• در جملات سوالی، "do" یا "does" در ابتدای جمله قرار می‌گیرد.

• در جملات منفی، "not" به "do" یا "does" اضافه می‌شود.

• برای فاعل‌های جمع (مثل "we" و "they") از "do" و برای فاعل‌های مفرد (مثل "he"، "she" و "it") از "does" استفاده می‌شود.

با این توضیحات، می‌توانید به راحتی از "do" و "does" در جملات مختلف استفاده کنید.

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

Does برای سوم شخص استفاده میشه مثل she , he , it

بله اینا هارو میدونم که کدوم یکی برای جمع و کدوم یکی برای مفرد استفاده میشه فقط نمیدونم در کجا باید ازش استفاده کرد 

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

"Do" و "does" هر دو از فعل‌های کمکی در زبان انگلیسی هستند که برای تشکیل سوالات، جملات منفی و تأکید ا ...

مچکرم ازتون 

ولی این هارو میدونم 

ولی نمیدونم در کجا باید استفاده کرد 

مثلا حال استمراری برای کاری هستش که الان درحال انجام هست ولی حال ساده رو باید کجا استفاده کرد رو نمیدونم

برای حال ساده

میدونم خیلی منظورم رو دارم بد بیان میکنم🥲

منظورم اینه توی حال استمراری برای کاری هستش که درحال انجام دادنش هستیم ولی حال ساده چی.؟

مچکرم ازتون ولی این هارو میدونم ولی نمیدونم در کجا باید استفاده کرد مثلا حال استمراری برای کاری هستش ...

وقتی بخوای جمله رو منفی یا سوالی کنی از این فعل کمکی استفاده میکنی

شاید باورتون نشه اما از سال ۹۰ که پسرم دنیا امده تا الان که سال ۱۴۰۳ هست خواننده خاموش بودمنمیدونم چی شد یک دفعه گفتم عضو بشم 😁
وقتی بخوای جمله رو منفی یا سوالی کنی از این فعل کمکی استفاده میکنی

مثلا اون پسره قهوه نمیخوره 

he doesn't coffee

اینطوری؟

میدونم خیلی منظورم رو دارم بد بیان میکنم🥲منظورم اینه توی حال استمراری برای کاری هستش که درحال انجام ...

برای کارهای روتین

مثلا I GO TO PARK EVERY DAY

شاید باورتون نشه اما از سال ۹۰ که پسرم دنیا امده تا الان که سال ۱۴۰۳ هست خواننده خاموش بودمنمیدونم چی شد یک دفعه گفتم عضو بشم 😁
مچکرم ازتون ولی این هارو میدونم ولی نمیدونم در کجا باید استفاده کرد مثلا حال استمراری برای کاری هستش ...

خواهش می‌کنم

حال ساده و حال استمراری هر دو زمان‌های مهم در زبان انگلیسی هستند و هرکدام کاربردهای خاص خود را دارند.

▎حال ساده (Simple Present)

کاربردها:

1. عادت‌ها و روال‌های روزمره: برای بیان کارهایی که به طور منظم یا مکرر انجام می‌شوند.

• مثال: I go to the gym every day. (من هر روز به باشگاه می‌روم.)

2. حقایق و واقعیت‌های عمومی: برای بیان حقایق علمی یا واقعیت‌های ثابت.

• مثال: Water boils at 100 degrees Celsius. (آب در دمای 100 درجه سانتی‌گراد می‌جوشد.)

3. برنامه‌ها و زمان‌بندی‌ها: برای بیان برنامه‌های آینده که غیرقابل تغییر هستند.

• مثال: The train leaves at 6 PM. (قطار ساعت 6 بعدازظهر حرکت می‌کند.)

4. نظرات و احساسات: برای بیان نظرات، احساسات و حالت‌ها.

• مثال: I love chocolate. (من شکلات را دوست دارم.)

▎حال استمراری (Present Continuous)

کاربردها:

1. فعالیت‌های در حال انجام: برای بیان کارهایی که در حال حاضر در حال انجام هستند.

• مثال: I am studying English right now. (من در حال حاضر در حال مطالعه زبان انگلیسی هستم.)

2. فعالیت‌های موقت: برای بیان فعالیت‌هایی که موقتی هستند و ممکن است به زودی تغییر کنند.

• مثال: She is living in Paris for the summer. (او تابستان را در پاریس زندگی می‌کند.)

3. تغییرات و روندها: برای بیان تغییرات یا روندهایی که در حال حاضر در حال وقوع هستند.

• مثال: The weather is getting warmer. (هوا دارد گرم‌تر می‌شود.)

▎خلاصه

• از حال ساده برای بیان عادت‌ها، حقایق و برنامه‌های ثابت استفاده کنید.

• از حال استمراری برای بیان فعالیت‌های در حال انجام، فعالیت‌های موقت و تغییرات استفاده کنید.

با این توضیحات، شما می‌توانید بهتر تشخیص دهید که کدام زمان را در موقعیت‌های مختلف استفاده کنید. اگر سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

Do و Does برای کارهای روتین ب کار میرن نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه Did برای گذشتس فعل با ing هم برای کاریه ک الان در حال انجامش هستیم در همین لحظه do does برای کارهایی هستن ک همیشه انجام میدیم

🕊✌🏻