2777
2789
عنوان

پرستاری یا پزشکی تعهدی

980 بازدید | 63 پست

پرستاری خوبه یا پزشکی تعهدی؟ ( با ذکر دلیل)

پرستاری 4 ساله تحصیلش و پزشکی تعهدی 10 سال  بعد از 7 سال تحصیلی باید طبق جایی که دولت تو مناطق شهرستان  ومحروم تعیین میکنه به عنوان پزشک عمومی با حقوق مصوب وزارت بهداشت کار کنی و طی این مدت حق زدن مطب و فعالیت رسمی تو  بیمارستان های شهرها نداری و برای ازمون تخصص میتونی بعد اینکه 5 سال از کار تعهدی گذشت اقدام کنی و تخصص بخونی  ولی 5 سال تعهد دکتر عمومیو بعد اون دوباره باید بگذرونی و بعدش شروع به فعالیت رسمی کنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بستگی به خودت دارخ مثلا من جوریم که به زندگی کارمندی مثل معلمی هم قانعم پس صد در صد پزشکی تعهدی چون اونم مثل زندگی کارمندیه تازه پزشکم هستی البته من کلا به دروس پزشکی هم علاقه دارم ولی پرستاری رو نیستم چون اولا قصدم مهاجرت نیست دوما واقعا نمیتونم با کار پرستاری کنار بیام خیلی بنظرم سخته

میشه 

هیچ کدوم من پرستارم فقط دارو یا دندون

داداشم پرستاری میخونه خدا ازشون نگذره که امسال گند زدن به کنکور وگرنه باید فیزیو یا پزشکی تعهدی میاورد حالا پرستاری برای مرد خیلی بده؟

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

داداشم پرستاری میخونه خدا ازشون نگذره که امسال گند زدن به کنکور وگرنه باید فیزیو یا پزشکی تعهدی میاو ...

برای مردا از این لحاظ که کار خونه و بچه و اینا ندارن و میتونن دو جا کار کنن خوبه 

ولی در کل اصلا خوب نیست چون همون دو جا کاری هم پدرشون در میاد گناه دارن