2777
2789
عنوان

کی میگه آدما نون دلشونو میخورن

127 بازدید | 8 پست

آدمای این زمونه نون کثافت کاری هاشونو میخرن

هر چقدر آدم خوبی باشی سرت تو لاک خودت باشه

همیشه تو همه مراحل زندگیت عقبی

چون همیشه یه عده پست فطرت هستن که بخوان بهت ضربه بزنن

تو مراحل یه شکایتی بودم برای شاهد و ...

فهمیدم یکی از همونایی که بهش اعتماد کردم و ازش کمک خواستم رفته کارایی که دارم انجام میدم به طرف گفته و دارن کاری میکنن من به در بسته بخورم

انقدر ناراحتم که حد نداره

فقط امیدوارم از زندگی شون خیر نبینن بی همه چیزا

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

ب شدت حق 

هرچی لاشی تر باشی 

زندگی عالی ترع 

کاش مام یاد میگرفتیم

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت اسم حماقت و پاک بودن قلب نذار

خدا نگفته احمق باشیم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیچ وقت اسم حماقت و پاک بودن قلب نذارخدا نگفته احمق باشیم

آره من احمق بودم

خدا گفته احمق نباشید

ولی نشیدم جایی گفته باشه بی شرف باشیم

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

منم خیلی ضربه خوردم از دل صافیم

هیشکی ب هیشکی نیست خودمون باید سیاست یاد بگیریم

بخدا ندیدم کسی با دل صافی ب جایی رسیده باشه یکی تو خانواده خودم ب شدت ادم ساده دل و رو راستی بود 

اخر سر تو اوج بدبختی فوت شد😭

آره من احمق بودمخدا گفته احمق نباشیدولی نشیدم جایی گفته باشه بی شرف باشیم

تو رانندگی بجز اینکه از ۴ طرف اطرافتو بپایی باید مراقب حرکات بقیه ماشینا هم باشی

زندگی دقیقا همینه

مراقب رفتار و زندگی خودت باش

رفتار بقیه رد زیر نظر داشته باش یهو نیاد بی گناه بهت ضربه بزنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تو رانندگی بجز اینکه از ۴ طرف اطرافتو بپایی باید مراقب حرکات بقیه ماشینا هم باشیزندگی دقیقا همینهمرا ...

رو