2821
2789

پاک‌کردی پیامتو

سلام عزیزم 

اول اینکه شما به محض اینکه وسواس شدی حکمت تغییر کرده است یعنی اکر قبلا نجاست رو باید میشستین الان نجاست براتون‌پاک‌هست و اگر نشورید هم گناهی گردنتون نیست... 

در مورد دسشویی رفتن هم من احکام غیر وسوتسی رو برات میگم!! ولی شما نجاستم‌ببینی پاکه و نمیخواد بشوری

اول اینکه وقتی وارد دسشویی شدی اصلا نگاه به پایین نکن سرتو بگیر بالا ادرار که تموم شد ی اب بگیر به خودت بلند شو .. نجاست عینی هست یعنی تا نبینی وظیفه ای نداری و حس کردن وظیفه گردنت نمیاره... غسل شمایی که وسواس داری به این صورت هست که میری زیر دوش ی صلوات ‌میفرستی میای بیرون لازمم نیست چک‌کنی ببینی کجات حشکه کجات اب رسیده فقط میری زیر دوش ی صلوات میفرستی میای بیرون نه لازم دست بکشی نه لازمه سپت چپ و راستت بشوری فقط در حد ی صلوات زیر دوش می ایستی و تمام!! من از شما بدتر بودم تاپیکا قدیمییمو ببینی میفهمی الان بهت میگم اینطودی کن چون با کلی تحقیق بهش رسیدم.. تو دسشویی هم لباس بپوش لازم نیست لباستو دربیاری .. اونیم که حس میکنی خارج میشه ادار نیست خیالت راحت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.