2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان

421 بازدید | 12 پست

سلام خانمهای گل یه سوال داشتم من الان تاریخ زایمانم اخر فروردین 97 می شه الانم شاغل هستم می خوام تا اخر ماه ده برم سرکار یعنی کلا سه ماه مرخصی قبل زایمان برم سه ماه هم یعد زایمان می خواستم بدونم کسی اطلاع داره که آیا بیمه قبول می کنه یا نه؟

ممنون می شم از همه اگه جواب بدین.

به خداوند پناه می جویم او سپر من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکت باید نامه بده و بعد ببری تامین اجتماعی اونها هم یه کمسیون پزشکی میگذاریند و بعد نتیجه رو بهت میدن .راستی ببین ما همه همکارای خانوممون بیشتر از شیش ماه مرخصی زایمان استفاده کردند بعضی حتی یکسال اینه که حتمن از دکترت بخاه توی نامه یه دلیل خووب بنویسه تا بتونب مدت قبل از زایمانت رو مازاد بر 6 ماهه خوده زایمان بری عزیزم

مرسی از همگی فقط اینکه اگه دکتر بخواد دلیل بنویسه من هیچ مشکلی ندارم همه چیم هم خوبه می گم اگه کمسیون بره پس ممکنه قبول نکنند؟

مرسی از همگی فقط اینکه اگه دکتر بخواد دلیل بنویسه من هیچ مشکلی ندارم همه چیم هم خوبه می گم اگه کمسیو ...

نه عزیزم بیشتر از یکماه هم میدن به دکتر بگو یه دلیل خووب بنویسه خودش مینویسه ولی خووب کمسیون بعضی هارم رد میکنه که باز بستگی به سابقه بیمه و اینکه تا حالا استعلاجی بلند مدت استفاده کردی یا نه داره اون دیوان عدالت رو که دوستمون میگه بزار برای بعده مرخصی زایمانت اگر زرنگ باشی دو سه ماهم اونجوری میتونی مرخصی تو اضافه کنی و نزدیک نه ماه فقط بعدش داشته باشی

چه جوری مامان الوچه جان؟اونوقت برگردم شرکتمون پدرمو در نمیارن؟

نه ماه مرخصی ربطی به کارفرما نداره

بین بیمه هست و دیوان عدالت

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است! موهای من از عصر همان روز بلند است!

سلام.من خودم زنگ زدم تامین اجتماعی. گفت مرخصی شش ماهه . نه ماه نیست.بعد هم باید حتما سه ماهش بعد زایمان باشه.اگه دکترت از سه ماه قبل زایمان برات استراحت بنویسه میره کمیسیون.قبول شه که علاوه بر 6 ماه ، سه ماه قبل رفتی استعلاجی.قبول نشه ، میتونن از 6 ماهت کسر کنن برات.بعد سه ماه باید برگردی سر کار.9 ماهه در صورتیه که کارفرمات قبول کنه یا شکایت کنی دیوان...

سلام.من خودم زنگ زدم تامین اجتماعی. گفت مرخصی شش ماهه . نه ماه نیست.بعد هم باید حتما سه ماهش بعد زای ...

همینو می خواستم بدونم  مرسیییی