2777
2789
عنوان

گربه بیارم خونه

124 بازدید | 20 پست

یه گربس همش تو جوب نزدیکمون زندگی میکنه دستیه از پس خودش برنمیاد انگار همش تا میرم میدوهه میاد طرفم بنظرتون بیارمش خونه؟ اونایی که گربه دارن چجوریاس؟ میترسم نتونم نگهش دارم بعد دلم نمیاد بیرون بره

اگه حیاط داری بیارش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ از پس خودش بر نمیاد بیار تو حیاط خونه موافق نیستم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اپارتمانیم اذیت میکنه ینی؟ بالکن هس

تو بالکن نمیمونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من اوردم میترسم ازش تا نزدیکش میشم ناخوناشو می‌کنه تو فرش میگه خر خر

ناخناشونو میکشن روفرش طبق غریزه که میکشن رو سنگ تیز میکنن 

فِخ میکنه یا خرخر ؟ خرخرکردنشون برای وقتیه که  دست بکشی رو سرشون یا وقتی نزدیک میشی بهشون و  حس اعتماد دارن 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

اپارتمانیم اذیت میکنه ینی؟ بالکن هس

تو بالکن گربه نگه میدارن؟ نیاری بهتره اذیت میشه چون تا الان تو بیرون بوده 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله