sal788p مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 427 عنوان کنکور تجربی 70 بازدید | 6 پست بچه ها سلام خوبید من از آبان شروع کردم به خوندن بنظرتون میتونم دندان قبول شم استرس دارم شدید 1403/09/21 | 19:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1334 سلام اگر هدفت قبولی رشته تاپهباید خیلی خوب پیش بریمن داداشم از آذر شروع کرد دارو قبول شد امسال دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
sal788p مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 427 سلام اگر هدفت قبولی رشته تاپهباید خیلی خوب پیش بریمن داداشم از آذر شروع کرد دارو قبول شد امسال ممنونم عزیزم 🥹
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1334 قربون شماازمون رو حتما بدهمنابع تون هم متناسب با سطحتون باشه تا موثر باشهتستی و نهایی هم با برنامه ریزی قوی با هم درست پیش ببرید دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
sal788p مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 427 قربون شماازمون رو حتما بدهمنابع تون هم متناسب با سطحتون باشه تا موثر باشهتستی و نهایی هم با برنامه ر ... هر دو را باهم پیش میبرم عزیز دلم ممنون♥️