2777
2789
عنوان

دوستم شیعست و عروس اهل سنت شده

604 بازدید | 46 پست

تقریبا سه ماهه ک عقد کرده 

خانواده هر دو زیاد موافق نبودن بخاطر تفاوت مذهب اما کوتاه اومدن بخاطر علاقه بینشون

تقریبا ی مدت کوتاه بعدعقد به ی مشکلی خوردن 

(با احترام ب همه دوستای شیعه و اهل تسنن)

مادر همسرش خانم مقیدیه

از ی طرف پدر دوستمم همینطور 

دوستم میگه وقتی میرم خونه مادر همسرم دوست داره منو ب اون مذهب دعوت کنه 

از ی طرف پدرمم همین کارو با همسرم می‌کنه ن ب اون شدت اما صحبتایی می‌کنه که همسرم دوس نداره

یبارم ی مشاجره کوچیک سر همین موضوع داشتن 

مادرشوهرش بیشتر رو این قضیه استمرار داره و دوستم نمیدونه اون لحظه چی باید بگه 

از ی طرف زیاد ب ادابشون آشنا نیست

توگوگلم نتونسته درست متوجه بشه

بنظرتون چ جوابی ب مادرشوهرش بده ک تموم شده این بحث؟و اینکه اهل تسنن آداب خاصی دارن در کل؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت خله وگرنه چیزی که هست مرد و شوهر

نمیدونم چرا فک میکنن علاقه همه چیز زندگیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کم کم دوستت عادت میکنه به نظرم چون از قبل شرایط رو میدونسته چیزی نگه و فعلا تحمل کنه چون دعوا بدتر میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بگو هیچی نگو نگاه کنه و بگه من دین و مذهبم رو اینجوری پذیرفتم 

البته خود پسره باید ب مادرش بگه ک دیگه حرفی نزنه

دختر هم ب پدرش بگه هیچوقت بحثی پیش نیاد

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه