2777
2789
عنوان

پسفردا تولدمه

86 بازدید | 14 پست

خانوما فردا تولدمه همش اعصابم خورده اگر بریم رستوران با همسرم هزینش زیاد بشه.

از بعد ازدواج یه حس خساست اومده تو وجودم 

خستم کرده😑😑😑😑

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر در توانتون هست چرا که نهدو نفر که بیشتر نیستید

هست ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم . انگار زورم میاد اگر بقیه بخوان واسم خرج کنن

مثلا فک میکنم اگر خونه باشه بهتره 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

من برعکسم هرماه کلی خرج شادی و دل خودم میکنمو راضیم 😂

بخدا منم همین بودم مخصوصا دوران دوستی و نامردی  جوری ک صدا همه دراومده بود نمیدونم چکارم کردن ک از بعد عقد اینجوری شدم یکم حرف بزنین باهام درست بسم 

خسیس نبااااش خرج کن زن...توخرج نکنی یکی دیگه میادخرج میکنه هااااا...واسه کی میخای جمع کنی ..بخور بپوش بگرد شادباش..دنیادوروزه استفاده کن لذت ببر....سالی یه روز تولدته ..خوش باش.

تولدت هم پیشاپیش مبارک😘

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
هست ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم . انگار زورم میاد اگر بقیه بخوان واسم خرج کننمثلا فک میکنم اگر خونه ...

عزیزم منم مثلا میگم این پولو دادیم خونه میخوردیم 

اما خب عزیزم سالی یکبار بیشتر نیست

غذا سبک بگیرید بعدشم برید دور بزنید 

یا برید تجریش بلال و ذرت و کلی خوراکی دیگه هست بگیرید و قدم بزنید حالا خواستی یه کیک کوچولو بگیر 

جوونی عزیزم تهش دور از جون یه متر جاست

لذت ببر همسرتم ببینه ذوق داری خوشحال میشه😍💛

عزیزم منم مثلا میگم این پولو دادیم خونه میخوردیم اما خب عزیزم سالی یکبار بیشتر نیستغذا سبک بگیرید بع ...

مرسی عزیزم سبک شدم

خسیس نبااااش خرج کن زن...توخرج نکنی یکی دیگه میادخرج میکنه هااااا...واسه کی میخای جمع کنی ..بخور بپو ...

مرسی عزیزم 

من برعکسم هرماه کلی خرج شادی و دل خودم میکنمو راضیم 😂

زندگی رو شما بردی

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....