2777
2789
عنوان

فرق بچه‌های آی وی اف با طبیعی

1393 بازدید | 24 پست

بچه‌های آی وی اف با بچه‌های دیگه از نظر ضریب هوشی، ویژگی جسمی و ژنتیکی تفاوتی ندارن و فقط فرقشون در روش باردار شدنه......

البته یه درصدی احتمال زایمان زودرس مخصوصا توی اونایی که چندقلو هستن بیشتره......

سابقه آی وی اف داشتین؟ بعد از  چند بار آی وی اف باردار شدین؟........

وقتی یک ماما، مامان میشه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرزادم آی‌وی افیههم خیلی خیلی باهوشه هم خوشگله هم مودب

بار اول دو قلو کاشتن نگرفت

بار دوم سه قلو کاشتن دو تاش سقط شد یکیش موند

همین دخترداداشم که تعریف کردم خیلی باهوشه

ای وی اف کردم مثبت شد ولی تو ماه پنجم از پست دادمش🥺💔

عزیزم توکل کن به خدا

خواهرزاده زن داداشم چن سال بچه نداشت همه راهی رفت آی وی افم چنبار کرد 

دیگه خواست خدا خودش طبیعی حامله شد بعد ۸ سال انتظار و دوا درمون بی فایده😍

عزیزم توکل کن به خداخواهرزاده زن داداشم چن سال بچه نداشت همه راهی رفت آی وی افم چنبار کرد دیگه خواست ...

ممنونم عزیزدلم ان شالله منم امیدم به خداست خودمم بالای پنج ساله که منتظرم حقیقتش دیگه شرایط ای وی اف و ندارم پارسال بعد چن سال دوا درمون و نذر و نیاز و خرج کردن و تلاش ای وی افم مثبت شد اول گفتن دو قلوئه و بعد تو سونو ان تی مشخص شد ی قل بچست ی قل توده سرطانی دیگه تو ماه پنجم بخاطر خونریزی شدید هم بچه رو از دست دادم هم خودم چندین ماه شیمی درمانی شدم فعلا هم حالا حالا اجازه بارداری ندارم با اینکه دلم لک میزنم برای بچه ان شالله عرچی خدا بخواد همون میشه .مرسی که برام پست گذاشتی عزیزم ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

منم ی جا خونوم میگن فرق داره مطمعن نیستم 😐میگن ب روش طبیعی باهوش ترین و فعال ترین و قوی ترین  کورومزون خودش رو میرسونه ب تخمک ولی تو ای بی اف سالمش رو رندم پزشک انتخاب میکنه

هیچ فرقی ندارن تازه ممکن خیلی هم بهتر باشن 

چون دی ان ا از سلولشون برداشته میشه و آزمایش میشه 

از نظر هوش و همه چی باید بررسی بشه 

برای جی آزمایشگاه فقط ۶۰تومن یا بیشتر هزینه میگیره؟؟؟ 

فقط متاسفانه ممکن موفقیت امیر نباشه گاهی وقتها مثبت میشه ولی متولد نمیشه 

میگن اندازه بارداری عادی درصد داره ولی بنظرم شاید کمی کمتره

تو هالیوود بیشتر سلبریتی ها مثل جنیفر و بیانسه این طوری باردار شدن