2777
2789
عنوان

از دیشب حرف مادرم رفته تو مخم

189 بازدید | 7 پست

دیشب سر یه موضوع الکی توی ماشین دعوامون شد که بابام شروع کرد فحش دادن و داد و بیداد کردن منم فقط گفتم اوووس بسه دیگه...شروع کرده نصیحت کردن که فلانی توی قبر فلان مشکلو پیدا کرده چون به پدرش گفته ساکت خب منم ادامه ندادم چیزی نگفتم رفتیم خونه داشت با مادرم حرف میزد می گفت خیلی بددهن شده مادرم هم گفت که پدر منم تا بزرگ شدیم کتک می زدمون منم شنیدم رفتم بهشون گفتم که امشبو می‌خوام برم خونه خواهرم...مادرم به بابام گفت که برو دخترتو ماچ کن باهات قهر کرده...از مادرم بدم اومده چرا انقدر دو روئه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانا اینجوری میکنن که باباها بهشون نگن همش طرف دخترتو میگیری و از این جگر چیزاولی کلا احساس میکنم ...

چطور حرف بدی نزده؟وقتی که من گناهی ندارم و هیچ وقت پدرم از این اخلاقا نداره که کتک بزنه برای چی اینطور پشت سرم میگه

مگه چی گفته پیش بابات نمیشد که تشویقت کنه باید می‌گفت احترام بذار بهش در عوض به باباتم گفته برو دختر ...

داشت یواشکی به پدرم می گفت بزنش فکر می کرد من نمی شنوم اگه جلوی خودم می گفت انقدر ناراحت نمی شدم از دو رو بودنش ناراحتم

چطور حرف بدی نزده؟وقتی که من گناهی ندارم و هیچ وقت پدرم از این اخلاقا نداره که کتک بزنه برای چی اینط ...

گ

گفتم که شاید اینجوری گفته که بابات بعدا نزنه تو سرش بگه تو لوسش کردی همش طرف اونی اگر یه طوری شد تقصیر توعه

مثلا مامان من گاهی اوقات اینجوری میکنه

ولش کن😂 ولی با این مامان سعی کن رابطه ات با بابات بهتر باشه😂

دقیقا ...با اینکه بابام تند خو هست ولی همیشه همه جا با بابام میرم کنارشم باهاش درد و دل می کنم ...خودشم میگه از بچگی تو باباتو بیشتر دوست داشتی