2777
2789
عنوان

خستم نمیخوام ادامه بدم بسه

239 بازدید | 12 پست

یک نفر بهم گفت چون وارد دبیرستان شدی فقط باید درس بخونی هیچ کاری جز درس انجام ندی منم آیت سه ماه رو همین کار رو کردم از مدرسه میومدم خونه بدون استراحت شروع به درس میکردم شبا از استرس نمیخوابم لحظه ای نیست که به درس فکر نکنم همه زندگیم درس شده 

واقعا حالم از این وضعیت بهم خورده که نه میتونم اتاقم رو جمع کنم‌نه میتونم یک حموم درست حسابی برم هر دو روز بدو بدو میرم دوش میگیرم میام بیرون میشینم درس میخونم زبان انگلیسی دیگه نمیخونم هیچ تفریحی ندارم واقعا خسته شدم کم آوردم دیگه نمیخواام موهام داغون شده از بس نتونستم بهشون برسم چاق شدم صورتم پر جوش شده غذا نمیخورم نون خالی همش میخورم 

دیگه میخوام بمیرمممم

دهم انسانی ام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم 

همه چیز باید اصولی باشه 

ما انسانیم ربات که نیستیم 

میتونی با خانوادت صحبت کنی اگه نیاز دونستن برات مشاور درسی خوبی بگیرن تا بهتر بتونه تورو راهنمایی کنه 

باید همه چی با برنامه  و درست و اصولی تلاش کنی عزیزم 

هدف داری ؟ 

به چی علاقه داری برسی ؟ 

خب عزیزم همه چیز باید اصولی باشه ما انسانیم ربات که نیستیم میتونی با خانوادت صحبت کنی اگه نیاز دونست ...

هدفم رشته حقوق دانشگاه خوب هست 

و همچنین میخوام کنکور زبان هم بدم دبیر زبان هم میخوام بشم 

خب عزیزم همه چیز باید اصولی باشه ما انسانیم ربات که نیستیم میتونی با خانوادت صحبت کنی اگه نیاز دونست ...

الان من میتونم در کنار درسم زبان هم بخونم ورزش کنم به خودم برسم یا فقط باید درس بخونم

اگه هم مشاور درسی نمیگیری 

خلاصه خودت سعی کن درست و اصولی و با برنامه درس بخونی 

غذا خوردنت به جا 

استراحت به جا 

درس خوندنت هم به جا 

حتی تفریح و وقت گذروندن هم جای خودش 

هدفم رشته حقوق دانشگاه خوب هست و همچنین میخوام کنکور زبان هم بدم دبیر زبان هم میخوام بشم

اخرش کدوم میخوای بشی دبیر زبان 

یا بری حقوق بخونی ؟ 

ببین یک هدف درست و درمون داشته باش تا برات انگیزه ای بشه که بخوای تلاش کنی در روزهایی که خسته ای 

روزی نرسه که سردرگم بشی که کدومو میخوای 

الان من میتونم در کنار درسم زبان هم بخونم ورزش کنم به خودم برسم یا فقط باید درس بخونم

دیگه با توضیحاتی که من دادم باید فهمیده باشی که چیکار کنی 

بچه که نیستی دیگه بزرگ شدی 

میخوای هم با خانوادت در این قضیه صحبت کن یا با کسی که در این قضایا تجربه داره  مثل مشاورهای درسی خوب حرف بزن و مشکلت رو بگو 

شاید بهتر بتونن راهنماییت کنن 

اخرش کدوم میخوای بشی دبیر زبان یا بری حقوق بخونی ؟ ببین یک هدف درست و درمون داشته باش تا برات انگیزه ...

هدف اصلیم حقوق هست اما زبان انگلیسی هم میخوام یاد بگیرم خیلی به زبان علاقه دارم

سلام اون یه نفر هر کی بود اشتباه کرده همچین گفته.

تو باید برنامه ریزی کنی ببینی اصلا چی دوس داری استعداد و علاقت به چه کاریه بعد دنبال اون بری

اگر درس میخوای بخونی کدوم رشته اون انتخاب کردی تو برنامت بگنجون که تفریحات سرجاش خور خپراکت سر جاش درس خواندن سرجاش باشهنمیگم نخون نه بخون ولی این همه خواندن چند نفر الان تو رشته که خونده مشغول هستن و موفق؟

می‌خوام بگم همه چیز سر جاش خوبه نه به خاطر درس زندگیت فنا کن نه به خاطر تفریح درس خوندنت فنا کن. پیشنهادی اینه کنار درس خوندنت یه مهارت یاد بگیر که بتونی وارد بازار کار هم بشی کم کم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
هدف اصلیم حقوق هست اما زبان انگلیسی هم میخوام یاد بگیرم خیلی به زبان علاقه دارم

انشاءالله که بتونی موفق بشی گلم 🌹

بازم میگم اول از خدا کمک بخواه و ازش در این قضیه یا هر قضیه دیگه که مشکل داری کمک بخواه و ازش بخواه که راهنماییت کنه و مسیر درست  تورو  بهت نشون بده  و از خدا حتما کمک بگیر و بعد  با یک کسی که حالا در این قضایا تجربه مثل مشاورهای درسی خوب یا بزرگترهاییی که بلدن چجوری راهنماییت کنن تا بتونی موفق تر بشی در مسیرت 

کمک بگیر