2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

48 بازدید | 5 پست

سلام خواهرزاده من با وزن 1900 گرم بدنیا اومد امروز هفت روزش هست روز دوم زردی اش 11 بود اما امروز که ازمایش داد 9 بود اما دکتر میگه زیاده و باید همچنان تو دستگاه باشه تا 4 روز دیگه کسی نوزادش به این صورت بوده و چند روز نوزادش تو دستگاه بوده برای زردی؟

عزیزم کمی ترنجبین و کاسنی بهش بدید دو روزه خوب میشه،یا یک دونه انار بچکونید توی دهنش،پسر من زردیش۱۷ بود،دستگاه توی خونه اوردیم و با این عرقیجات دو روزه خوب شد خدارو شکر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سر پسر اولم بی تجربه بودم بردم خوابوندمش بیمارستان ... و خیلی اذیت شدم اما سر دومی تصمیم گرفتم اگر خیلی بالا نبود نبرم بیمارستان و همین کارو کردم و با ترنجبین و همین دونه انار که دوستان گفتن خوب خوب شد و زردیش زودتر از بچه اولم رفع شد

پسر منو بیمارستان با زردی 9 مرخص کرد... گفتن زیر 10 مرخصه ... توصیه های سنتی همیشه خیلی خوب جواب داد ...

ممنون عزیزم فقط میخواستم بدونم چون وزنش پایین دادن عرق کاسنی و ترنجبین براش ضرر نداره؟