2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خونمون دعوتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 45 پست

من برام مهم نیست 

میام ی غذای باکیفیت بالا میپزم زودبارمیزارم تا خوب جابیفته 

مثال ته دیگه کنجدی زعفرونی میزارم 

سالاد ورنگینک وسبزی یکم ماست خیار پرگردواینا تروتمیز نصف پلو زعفرونی مثلا توخوروشتام زعفرون 

بعدشام چایی توفلاکس بزرگ دم میکنم 

دوتاقوری دم نوش آویشن بانبات چوبی میارم دوتا قندون دوتا سینی استکان 

تخمه 

۳مدل میوه اگرشیرینی بیارن یاشکلات حتما میارم براشون بیشترخوش رومهربان هستم همه چیم تمیز والسلام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان منظوری نداشته به نظرم این دوستمون چون بهرحال اکثر ماها دوست داریم جلوی خانواده شوهرمون خوب در بیایم.به نظرم یکم زیادی دارید بزرگش میکنید بیخیال پیشنهاداتتون رو بدید ما هم ایده بگیریم اتفاقا من به شخصه اینقدر دوست دارم دعوتشون می‌کنم سفره های رنگین باز می‌کنم جلوشون خودشون خیلی همه چیز رو ساده برگزار می‌کنن بعد میان خونه من اینقدر به به چه چه میکنن حس خوبی از پذیراییم به خودم و همسرم دست میده اینکه منو کدبانو میدونن و واقعا هم دلی دعوتشون میکنم

اصلا نمیتونم دعوت کردن عروسا رو تصور کنم هر چند خودم دعوت میکنم. عروسمون تو بیست سالی که ازدوا ج کرده یه بار هم مارو با روی خوش دعوت نکرده. دو یا سه بار مجبوری بوده

بزن باران به نام هر چه خوبیست / به زیر آوارگاه پایکوبیست / مزارع تشنه جویباران پر از سنگ / بزن باران که وقت لایروبیست

بیکاریهیچی درس نکن تا بفهمن مهم نیستن و دیگ مقایسه نکنناونا بااین کار میخان شما جاریارو تو لج بندازن ...

دقیقا بازی که خانواده شوهر من بین من و جاریم میخواستن راه بندازن ولی من تو رقابت خودمو ننداختم

هنرمو نشونشون دادم ولی بعدش تو بازی شون شرکت نکردم