یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میرم سرکار طرف استخدام نیست چون آشنا رئیس میاد بعد امر و نهی میکنه منو میفرسته مثلا تو انباری تو خاک و خول دنبال فلان وسیله بگردم چرا ساعت کاری تموم میشه میری خونه فلانی تا ده شب اینجا مونده کار کرده حالا همش در حال حرف زدن باهمن
من کارهای سیستمی رو خونه میارم خونه انجام میدم چون سیستم اونجا داغونه جایی نمیره
دقیقااا.شوهرم با کار کردنم مخالفه میگه فقط بپز و بخودت برس واسه من باش فقط من ببینمت هیچکی جز من دست ...
یه جاری دارم خونه دار ، همش در حال رسیدگی به خودش و دستور دادن به شوهر ، تازه شوهرش تمام کارهای خونه رو هم انجام میده که مبادا به خانمش فشار بیاد و واقعا میزاردش تو سرش
بعد حالا اگه یه خانم شاغل دیر برسه که غذا درست کنه یا بچه مریض بشه یا مهمون بیاد غذا آماده نباشه کلی باید حرف بشنوه که آره از خونه زندگی دس کشیدی و چرا به خودت نمیرسی ، موهات ال شده، خونه بل شده