2777
2789
عنوان

قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 33 پست
دقیقا خیلی راحت میتونه بگه بقیه زودتر برن یا ساعتی بگه که کسی نیست. خودشه فقط. این بنظرم حکم همون خو ...

صد در صد، حالا تو خوبی بر مبنای دوستی داری میری، من یبار برای مصاحبه کاری رفته بودم یجایی ،هیچکسی تو شرکت نبود، بعد طرف داشت از حد خودش میگذشت که من سریع وسایلمو برداشتم و فرار 😑 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد، حالا تو خوبی بر مبنای دوستی داری میری، من یبار برای مصاحبه کاری رفته بودم یجایی ،هیچکسی تو ...

من الان هرشرکتی میرم مصاحبه  یکی از اعضای خونوادم پایین تو ماشین‌منتظره بعد من معلوم نیس چ ساعتی سر ظهر یا عصر پاشم بیام شرکت تو

دقیقا. چقدر پرروعه فک کن سین نکرد چندساعته قبلش زود ج میداد. بعد سین نکرد ولی استوری گذاشت🤣

😄😄😄 ولش کن محلش نده. البته اینا دختر دور و برشون زیاده، زیاد خودشون رو معطل کسی نمیکنن، میگن این نشد یکی دیگه، پسری که تو براش ارزش داشته باشی، پسری که بهت احترام بذاره خودش حریم دختر رو نگه میداره، خودش حواسش به دختره هست، ولی اینا مشخصه اصلا تو یه فاز دیگن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آفرین، مشخصه دختر منطقی و عاقلی هستی، خوشحالم دخترایی مثل تو وجود دارن 💕💕

مرسی عزیزم🥰🥰ازش خوشم اومده بود ولی اگه ببینم واقعا اینه فازش با خیال راحت میگذرم ازش .

مرسی عزیزم🥰🥰ازش خوشم اومده بود ولی اگه ببینم واقعا اینه فازش با خیال راحت میگذرم ازش .

آره هنوز چیزی بین شما نیست، گاهی وابستگی بوجود میاد اون موقع دیگه پسره هرکاری هم بکنه، دختر چشاش کوره میگه بخاطر عشقم هرکاری میکنم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره هنوز چیزی بین شما نیست، گاهی وابستگی بوجود میاد اون موقع دیگه پسره هرکاری هم بکنه، دختر چشاش کور ...

میدونی از چی بدم اومد ؟یکی از دوستام خیلی خودشو پلنگ کرده بعد ۱بار ب من گفت این بهم گفته بیا دفتر ببینم چیکار میکنی . من اونجا گفتم دوستم دروغ میگه بقیه بچه هاام گفتن چرت میگه این ادم اصلا شخصیتش در ظاهر اینجوری نیس. ولی دیدم همون حرف و زد!!!!وقتیم گفتم کافه اینجوری فاز قهر برداشت

میدونی از چی بدم اومد ؟یکی از دوستام خیلی خودشو پلنگ کرده بعد ۱بار ب من گفت این بهم گفته بیا دفتر بب ...

پس به دوستتم پیشنهاد داده، عجب آدمیه‌ها، حالا تو هنوز چیزی بینتون نیست ولی وقتی مثلا یکسال با طرف تو رابطه باشی، پای عشق و علاقه وسط باشه و همچین چیزی متوجه بشی یعنی قبلت هزار تیکه میشه، واقعا چقدر سخته، من مطمئنم این پسره دوست دختر زیاد داره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️