2777
2789
عنوان

قهر کرد

196 بازدید | 33 پست

دیت اول و گفت بیا حرف بزنیم ببینم چیکار میکنی و درس و چیکار کردی و اینا بیا شرکتم. من گفتم اگه موافقی کافه بریمم خوبه.(ترجیح میدم دفعه اول یه جای خیلی عمومی تر ببینمش) گفت اینم عمومیه ایرادش چیه؟ولی به هرحال شرکت خصوصیه واسشم کاری نداره ساعتی بگه بیام که بقیه و فرستاده رفتن من شناختی ندارم ازش.

از اون موقع چندساعته سین نکرده پیاممو کلا 

اره خوب کردی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدرک که سین نزدنبینم واسه هیچ پسری پا بزاری روی حد مرزت پسرا اینجورین اتفاقا اگه باهاش میرفتی جای خل ...

واقعا اعتمادی نیست. اگه واست اوکیه کافه ام نمیگی نه چ فرقی داره خب

از اینکه اینجوری واکنش نشون داد منم شک کردم. چرا باید ناراحت شی خب بگو باشه میریم کافه

عزیزم اون داره نقش بازی میکنه که شما بگی وااای پسره ناراحت شده، چکار بدی کردم من، ولش کن بزار ناراحتش نکنم برم شرکتش، این پسرا فکر کردی دخترا براشون مهمن؟؟؟ اینا کلا اداشونه، فیلمشونه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
عزیزم اون داره نقش بازی میکنه که شما بگی وااای پسره ناراحت شده، چکار بدی کردم من، ولش کن بزار ناراحت ...

دقیقا. من چرا باید بیام شرکتت اگه میخوای من و ببینی و خودت پیشنهاد میدی؟اصلا ب جز شرکت، من بیام ؟ به خودت زحمت نمیدی تو بیای جایی که میگم هستم؟

عزیزم اون داره نقش بازی میکنه که شما بگی وااای پسره ناراحت شده، چکار بدی کردم من، ولش کن بزار ناراحت ...

دقیقا الان میگه سین نکنم و ج ندم . بگه خب نه اگه ناراحتی میام

دقیقا. من چرا باید بیام شرکتت اگه میخوای من و ببینی و خودت پیشنهاد میدی؟اصلا ب جز شرکت، من بیام ؟ به ...

خب برای اینکه شرکت کسی نیست فقط خودتی و خودش و راحته، شما حد و مرز خودتو نگه دار، و بخاطر یه پسرِ بی ارزش حریم خودتو زیر پا نذار

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خب برای اینکه شرکت کسی نیست فقط خودتی و خودش و راحته، شما حد و مرز خودتو نگه دار، و بخاطر یه پسرِ بی ...

دقیقا خیلی راحت میتونه بگه بقیه زودتر برن یا ساعتی بگه که کسی نیست. خودشه فقط. این بنظرم حکم همون خونه و داره

دقیقا الان میگه سین نکنم و ج ندم . بگه خب نه اگه ناراحتی میام

دقیقا، من خودم این مسیرا رو رفتم میشناسم این پسرا رو، آخر رابطه با اینا هم جز اشک و غصه چیزی نیست، واقعا گاهی با خودم میگم اگر وقت و انرژی که برای رابطه‌ی بی هدف گذاشتم و حتی بعدش که افسردگی گرفتم و اذیت شدم، واسه رشد و پیشرفت خودم میزاشتم الان اوضام این نبود

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
دقیقا، من خودم این مسیرا رو رفتم میشناسم این پسرا رو، آخر رابطه با اینا هم جز اشک و غصه چیزی نیست، و ...

درست میگی. کلا مدلشم جوریه که زیاد دخترا خودشونو میچسبونن بهش