2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برنج کته هیچ وقت به اندازه ابکش دونه دونه نمیشه اما من همیشه به روش مادر جونم درست میکنم میگفت یک نده انگشت اب روی برنج بگیره روغن و نمکم تو اب بریز

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

دو ساعت تو آب ولرم و نمک باشه که یکم لعابش گرفته بشه

بعدش هم به ازای هر فنجون برنج همون یه فنجون آب بریز و نمک به اندازه و روغن

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

اره.اول یکم برنجو میذارم تو اب،بعد آب و میذارم بجوشه.وقتی جوشید برنج رو میریزم توش و روغن و نمکشو اضافه میکنم و زیرشو خاموش میکنم.بیست دقیقه الی نیم ساعت صبر میکنم بعد زیرشو روشن میکنم و ابشو که کشید ز شعله پخش کن و دم کنی میذارم و تمام. 

این برای برنج ایرانیه و از مادر شوهرم یاد گرفتم.

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢
اول يكم اب تو قابلمه بريز وقتى جوشيد برنج بريز ابش بايد كم باشه روغن و نمك

تولددددددت مباااارک الوچه جووووون انشالله اولین کادو تو خدا بهت بده و به بزرگترین خاصتت برسی  

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

برنج با برنج فرق می کنه

من دو برابر آب می ریزیم روی شعله ی زیاد. عوضش بعد از دمکنی گذاشتن زیاد روی گاز می مونه تا کامل دم بکشه. نیم ساعت زودتر از خوردن، زیرشو خاموش می کنم، برنج هم دیگه به قابلمه نمی چسبه

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
تولددددددت مباااارک الوچه جووووون انشالله اولین کادو تو خدا بهت بده و به بزرگترین خاصتت برسی   ...

واااى عزيزم چه كادوى خوبى 😍😍😍😍

به خق اين اذان خدا بشنوه صداتو 😘😘😊

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚