2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

298 بازدید | 16 پست

سلام سر یه نسئله ای که من مقصر نبود جاریم فتنه انداخته امروز دیدم منو انفالو کرده برادرشوهرمم بلاکم کرده به شوهرم میگه میگه منم زنشو بلاک میکنم میگم داشتم بهم بی احترامی کرده میگه می‌دونم بی عقلی کرده ولی هم خون مه نمیتونم کاری کنم.گقت من با زنداداشم قطع رابطه میکنم ولی داداشم و زنگش میزنم منم گفتم شما داداشین عیب ندارد حالشو بپرس ارتباط بگیر ولی حق نداری به زنداداشت ارتباط بگیری چون بهم زنگ زد فحشم داد

دیگه گفت من نمیتونم با خانوادم قطع ارتباط کنم گفتم پس من چی گفت تو تاج سرمی تو که نباشی اصلا نمیشه ولی ازم نخواه داداشم و قطع رابطه کنم حس میکنم داداششو بیشتر میخواد تا من درست میگم؟

شوهرت رفتار درست و عاقلانه داره 

ناراحت نباش از دستش 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم ی کم دیگه بیشتر از این کشش بدی دیگه با زبون نرم باهات صحبت نکنه و بگه همینی که هست 

بحث رو تا همین جا که احترامت رو نگه داشته دیگه نگه دار و کشش نده اصلا چون اعصابش به هم بریزه میگه همینی که هست و اونوقت تو باید کوتاه بیای و بیشتر بهت بی احترامی میشه 

نه عزیزم

اتفاقا خیلی باشخصیت و عاشقانه جوابت رو داده. حق داره واقعا دل کندن از همخون خیلی سخته. بنظرم بهتره که با برادرش دوست باشه. اتفاقا نشونه اینه که همسرتون مهربون هستن. ان شاءالله خوشبخت باشید دوست عزیز

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

شوهرم من ۱۰سال پیش همین حرفو به من زد،منم همین جواب شمارو بهش دادم برگشت گفت توقع نداشته باش بخاطرت قید داداشمو برنم . 

۵سال پیش داداششو و زنش فتنه انداختن به جون شوهرم خودش کات کرد الان جوری شد که میگه حق ندارییی اسم اون آشغالا رو بیاری😎

نه عزیزم خوب گفته شوهرت تو رو بیشتر دوس داره ولی خب خانوادشم مهمه ونمیشه بدون دلیل باهاشون دشمنی کنه 

داداشش چکارس این وسط جاریت ادم بدیه شوهرتم گفته قطع رابطه میکنم ولی برادرشوهرتون که نمیشه بدون هیچ چیزی بیاد با داداشش قطع رابطه کنه چیزی بوده بین خانم ها 

نه منظورش اینه که ازم نخواه بیخیال برادرم بشم نگفت اونو بیشتر از تو میخوام

خب وقتی داداشش بهم بی احترامی کرد نباید یه حرکتی بزنه؟میگه اون تورو بلاک کرده منم زنشو بلاک میکنم ولی خودشو نه 

مامانش گفته من فقط می‌خوام شما خواهر برادرت باهم خوب باشین اینم گفته من با داداشم خوبم ولی زنش نه دیگه 

جاریم رفتم عروسیش باهام بد برخورد کرد . اصلا نیومدم به شوهرم این حرفارو زدم فقط گفتم هرگز حق نداری اسم اون سلیطه رو بیاری و اصلا هم ب برادر شوهرم چیزی نگفتم خب برادرشه خودش میفهمه چی خوبه چی بد دیگه اون بهش زنگ بزنه باهاش حرف میزنه اما من خنثی هستم و رفت امد ندارم با اینکه چند بار اصرار کرده بیاید خونمون 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خب وقتی داداشش بهم بی احترامی کرد نباید یه حرکتی بزنه؟میگه اون تورو بلاک کرده منم زنشو بلاک میکنم ول ...

کارش درسته . خواسته ی شما عجیبه اصلا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خب وقتی داداشش بهم بی احترامی کرد نباید یه حرکتی بزنه؟میگه اون تورو بلاک کرده منم زنشو بلاک میکنم ول ...

آفرین ب شوهرت نمیشه که با برادرش قطع ارتباط کنه بلاخره هم خونشه شوهرمن الان ده ساله زن داداشش قهره جاری خونه مانمیاد منم نمیرم ولی شوهرامون باهم درارتباطن گاهیم مهمونی خاصی باشه دعوت کنن میره من که نمیتونم بگم بخاطرمن باخانوادت قطع ارتباط کن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

امان از دست فتنه این زنا😑☹️....امان ازین جادوگرا😤😫.......خب شماها باهاش حرف نزنید یا قطع ارتباط کنید...چیکار به رابطه ۲ تا برادر دارید.....جاریهای محترم شوهراتون قاطی دعوای زنانه تون نکنید......