2777
2789

سلام من این حالت رو توی بارداری پیدا کردم از ۴ سال قبل و اموز دارمش یه ضربان کند تر یا یک ضربان تند تر یا نا منظم یا به قول شما هری انگار دلم میریزه خب من بارداری شالمی رو گذروندم دیگه نمیدونم مشکل داره یا نه.شما دکتر براتون تشخیص داده؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سلام من این حالت رو توی بارداری پیدا کردم از ۴ سال قبل و اموز دارمش یه ضربان کند تر یا یک ضربان تند ...

من دکتر گفته چیزی نیس خودم میگم کسی تجربه داشته تو بارداری که شما خداروشکر سالم گزروندی بچتون خداروشکر سالمه؟داروام استفاده کردی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکتر گفته چیزی نیس خودم میگم کسی تجربه داشته تو بارداری که شما خداروشکر سالم گزروندی بچتون خداروش ...

منم تو بارداری دومم این حالتو پیدا کردم بعد همون موقع دکتر زنان فرستادم دکتر قلب اکو و نوار قلب دادم گفت مشکلی نیست بعد از تقریبا ماهی یک بار این حالو تجربه میکردم .تا الان که ۴ سال گذشته این حالتو شدید تر داشتم که رفتم دکتر قلب باز چک کردم تست ورزش مشکوک به گرفتگی عروق بودم رفتم سی تی آنژیو نرمال بود رگ های قلبم دیگه دکتر گفت مشکلی نداری در حالی که من تقریبا هفته ای یک بار در حد چند ثانیه دچار آریتمی و بی حالی میشم الانم برای سومی تو اقدامم

بارداری خوب بود بچمم سالم بود سر پسر دومم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم تو بارداری دومم این حالتو پیدا کردم بعد همون موقع دکتر زنان فرستادم دکتر قلب اکو و نوار قلب دادم ...

من این مدت چندیدن بار نوار قلب دادم همه نرمال بوده مشکلی اینه هر موقع دچار اون حالت میشم که نوار قلب ندادم یعنی وقتی نرمالم چک شدم!