2777
2789
عنوان

من چرا درک نمیکنم🗿💔

134 بازدید | 27 پست

اقا همه میکن میگن طراحی ui, ux درامد زیادی داره مدیر هنری درامد زیادی داره طراحی وب درامد زیادی داره اینا همه به نوعی زیر شاخه گرافیک  هستن اما برا زمانی که حرف از خوده گرافیک میشه میگن نه درامدش خوب نیست از اون طرف میگن برنامه نویسی و هوش مصنوعی و...  اینده و درامد خوبی دارن اما بازارش تو ایران خوب نیست والا من که موندم مخم نیم سوز شد از بس فکر کردم نظری کمکی چیزی؟ واقعا دیگه نمیکشم انگار تو مخ همه فرو کردن که پزشکی و جراح فقط خوبه بقیه فقط وقت تلف کردنه نمیدونم خواهشن کمکم کنید💔🤧

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم علاقه و استعداد تو کاره برای ادم توانمند تو کشور خودش کار نباشه میتونه مهاجرت کنه

خب من میدونم که شخصیتم هنری رشته گرافیک و دوست دارم به تکنولوژی و هوش مصنوعی و کلا مهندسی رباتیک علاقه دارم اصلا از محیط بیمارستان و کار کارمندی یکنواخت و حوصله سر بر خوشم نمیاد دلم یه تیم خلاق میخواد که چیز های جدید درست کنیم

اما آگهی های استخدام گرافیک حقوقشون خیلی خوبه حتی ی مورد دیدم نوشته بود ۴ روز در هفته به دلخواه همر ...

تازه بخوای خودت کار کنی درامدت خیلی بیشتر میشه اما من به تازه گی یه مصاحبه با یه گرافیست و دیدم که میگفت یا باید ایقدر خوب باشی که همه بخوانت یا که درامد خوبی نداری به شدت رقابت زیاده 🚶‍♀️

اما آگهی های استخدام گرافیک حقوقشون خیلی خوبه حتی ی مورد دیدم نوشته بود ۴ روز در هفته به دلخواه همر ...

من میخوام گرافیک بردارم در کنارش کلاس های برنامه نویسی هم برم یا شایدم برعکس نمیدونم

تازه بخوای خودت کار کنی درامدت خیلی بیشتر میشه اما من به تازه گی یه مصاحبه با یه گرافیست و دیدم که م ...

اونم ی چیزی گفته    باید از کار دانشجویی شروع کنی که همزمان با درست کارت حسابی گرفته باشه  نیاز به شرکت زدن و.... هم نداره  هر کار میشه تبلیغ کار بعدی   اگه دانشجو هستی برو پیش مدیر گروه و استادهایی که درسشون مرتبطه بگو دنبال کار دانشجویی هستم بهت کار میدن درآمدش خیلی نیست البته کارشم آنچنان زمانی نمیبره اما اگه کارت خوب باشه دیگه خودشون مرتب بهت کار میدن 

اونم ی چیزی گفته باید از کار دانشجویی شروع کنی که همزمان با درست کارت حسابی گرفته باشه نیاز به ش ...

اره اینم میشه اما قبول داری از هر کی خوشون بیاد بهش کار میدن من چون دوست دارم مدیر هنری بشم باید حالا حالا ها درس بخونم 

ولی خوب چپ میرم راست میام میگن تجربی 🤡

لعنت به تجربی  لااقل برو انسانی حقوق یا حسابداری   یا برو ریاضی گرافیک یا آی‌تی   اما از همه بهتر هنرستان رشته کامپیوتر یا گرافیک    میدونی اگه از رشته ای غیر هنرستان کامپیوتر یا گرافیک قبول شی اونوقت ترم اول دانشگاه کلی بهت پیش میخوره