2777
2789
عنوان

خجالتی و بی اعتماد ب نفسم

51 بازدید | 8 پست

من هرجا میرم سرمو پایین میگیرم فک میکنم همه دارن نگام میکنن و خیلی زشتم همیشه توخونم یدونه دوست ندارم

دوس دارم برم کلاسای ورزشی و هنری مختلف اما پول ندارم 

🥺😭

🌱🫀🤍🎀

منم مث تو بودم الان یه سلیطه ای شدم که میخوام همه رو پاره کنم 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارکردی که اینطوری شدی؟

چون خیلی کم رو و خجالتی بودم همه بهم طلم کردن حقمو خوردن اذیتم کردن منم  هی ریختم تو دلم تا این که یه جایی سر باز کرد عقده ای شدم الان دیگ هر کی هر چی بگه جواب میدم 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

هرروز کارای کوچیک انجام بده خود ب خود اعتماد ب نفست میره بالا همه برو تو جمع از هیچکی نترس ملت انقد ...

سعیمو میکنم ولی هی میخوام تنها باشم عادت کردم

همه بهم میگن خیلی جذابی و واقعن هم خیلی خوشگلم 

اما میرم بیرون پیش کسی خجالت میکشم و ناخاسته حس بد میاد سراغم 

🌱🫀🤍🎀

سعیمو میکنم ولی هی میخوام تنها باشم عادت کردمهمه بهم میگن خیلی جذابی و واقعن هم خیلی خوشگلم اما میرم ...

کسایی گ زشتن تو بیا و ببین چ اعتماد بنفسی دارن ی چیزی بهشون بگی جرت میدن

اونوقت تو میگی خوشگلم تو این وضعیتی

دنیا برعکس شده🥴

کسایی گ زشتن تو بیا و ببین چ اعتماد بنفسی دارن ی چیزی بهشون بگی جرت میدناونوقت تو میگی خوشگلم تو این ...

بخاطر ظاهرم نیس ک 

کلی حس میکنم همه از من سر ترن 

نمیدونم هی خداا😑

🌱🫀🤍🎀