2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ سال و هشت ماه. افتضاااااااااااحن مثل سگ میمونن باهم هر روزم میگم خدا لعنت کنه کسی ک میگه فاصله سنی کم خییییییلی خوبه. الان ۸ سال و ۴ سالشونه افتضاح بودن از اول و هستن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
فاصله سنی میگن چهار سال تا سه سال باشه خوبه

میگن یا میگی؟ آخه میخوام بگم غلط کرده هرکی گفته خخخخخخ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خدا حفظشون کنه اذیت نمیشی؟به کارات میرسی چرا احساس میکنم زندگی سخت میشه خیلی ☹️

نه واقعا و اکه میتونستم یکی دیگه می‌آوردم ببین من نمیگم بیار حتما خیلی عالیه ولی واقعا شرایط داری حیفه نیاری

چرا عزیزم دعوا دارن باهم ؟جنسیت شون چیه؟

تازه دوتا دخترن. آره روزی نیست ک باهم نجنگن یوقتا میخوام بی نام و نشکن بذارم برم از دستشون 

بنظرم بهترین فاصله سنی ۵ سال هست چون بچه مستقل هست زیاد بهونه نمی گیره از طرفی درس خاصی هم ندارع که بهش لطمه بخوره و هنوزم بچه اس و لذت اون دومی رو می‌بره دیگه می‌فهمه اینکه کوچولو نیاز به محبت داره و حسودیش نمیشه هم وقتی بزرگه بره کلاس اول کوچیکه حداقل یک سالش میشه و میتونی دوتا رو کنترل کنی دیگه 

من بچه اولم ۹۳

بچه دومم ۹۶

راضیم از فاصله سنی اشون

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭