2777
2789
عنوان

نوتبیکس

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 20 پست

[QUOTE=364104307]بله[/QUOTEچراانقدر افت کرد یهو من از دیشب ۲۰۰تومن ضرر کردم 

ک سود نکردم 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

[QUOTE=364104307]بله[/QUOTEچراانقدر افت کرد یهو من از دیشب ۲۰۰تومن ضرر کردم ک سود نکردم

اره.اومده پایین و داره قیمتش رو اصلاح میکنه‌.قراره توی یه مدت تقریبا ۲ ماهه قیمتش چنده برابر شه

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

اره.اومده پایین و داره قیمتش رو اصلاح میکنه‌.قراره توی یه مدت تقریبا ۲ ماهه قیمتش چنده برابر شه

واقعا 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

بنظرت بازم بخرم یا وایسم؟

بنظرت بازم بخرم یا وایسم؟

بخر. اما کل پولت را نه.مثلا پولی که میدونی چندین ماه نیازش نداری رو ریپل بخر

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)