2777
2789
عنوان

در آمد کافه خوبه بنظرتون

1196 بازدید | 44 پست

شوهرم قراره تا سال نو برام کافه بزنه البته می‌خوام بعداز ۱۳ فروردین شروع ب کار کنم الان داره خریداری مثل صندلی و لوازمش رو انجام میده ،، بنظرتون در آمدش خوبه یا نه ؟ تبلیغ و خوش سر زبونیم خوبه 

💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نه 

آخه کرایه جدا ،،،هزینه های دکوراسیون جدا ،،،خرید ها جدا ،،،پول به باریستا و کارگر جدا ،،،،

پول آب و برق و گاز جدا 

اوایلش هم تا جا بیفتی زمان می‌بره 

مگه چقدر برای آدم میمونه ؟؟؟

نه بنظرم جالب نمیاد 

خوش بحالت کاش یکی هم برای من کافه میزد

مرسی گلم وای انشاالله عزیزم منم خیلی سختی کشیدم بخدا دوسال با هیچکس رفت آمد نداشتم تنهایی تنها تو خونه بودم شوهرم از سر کار میومد فقط میبرد منو بیرون 

💚🌱

خیلی خوبه.چون از یه لیوان لیموناد که یک لیترش براش تقریبا ۲۵ تومن در میاد، با اضافه کردن یه و یدونه نعناع میفروشه ۱۰۰ تومن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اره عزیزم مکانش خیلی خوبه تو جای هستش ک همه کاسب ها اونجان و کافه نیست پیشنهاد برادر شوهرم بود ک اون ...

ایشالا موفق بشین

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

خیلی خوبه.چون از یه لیوان لیموناد که یک لیترش براش تقریبا ۲۵ تومن در میاد، با اضافه کردن یه و یدونه ...

دقیقا من می‌خوام کافه صبحانه و عصرونه اینا باشه مثلا ی تخم مرغ تو شهر ما دونه ای ۵ تومن هستش دوتا گوجه هم میشه ده تومن با فلفل روغن اینا حساب کنی میشه ۳۵تومن اینجا ی املت ۱۰۰ تومن میدن خب سود داره همینطور قهوه کیک هم ک خودم بلدم بپزم خوشمزه و کافه ای بنظرم برای ی خانوم کار خوبی هستش 

💚🌱