2777
2789
عنوان

خیانت

545 بازدید | 39 پست

چرا اینایی که تازه عضو شدن بهشون خیانت شده طرف یک ماهه عضو نی نی سایت شده بعد میاد میگه دیشب شوهرم با دختری تو خونه دیدم یعنی تو این چند سال زندگی بهش خیانت نشده!! حالا ک عضو اینجا شده خیانت شده  

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

اميدوارم تمام پستهاي خيانت دروغ باشه و اون فرد فقط براي توجه، حرف زدن يا هر دليل ديگه شروع به داستان سازي كرده باشه

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میدونم.

چون اون فرد تا قبل از اون جریان به صورت چراغ خاموش فقط مطالعه میکرده، وقتی این اتفاق میفته خیلی حالش بد میشه و لازم میدونه با چند نفر درد و دل کنه واسه همین عضو اینجا میشه.

کجا بهتر از نی نی سایت واسه درد دل از دست شوهر

خوب شايدً اين اتفاق ديشب نيافتاده و بعد از اشنا شدن با اين سايت فهميدن ميتونن بدون اينكه بعدا كسي حرفي بزنه توي روشون راحت درد و دل كنن ، گاهي ادم توي ناراحتي لازم داره فقط با ي غريبه حرف بزنه بدونه اينكه احساس ترس كنه بعدا به روش اورده ميشه!!!! البته احتمال اينم وجود داره كلا خيانتي نبوده و بعضيا جلب توجه ميكنن به هر شكلي. 

وای بچه ها بی خیال نگید اصلا کلمشم قشنگ نیست حیف نیست اول صبحی از این حرفا زد . ولشون کنید بزارین اونایی که دوست دارن هی تاپیک بزنن ماها نریم جواب بدیم خودشون میفهمن و خسته میشن به فکر یه چیز بهتر میفتن

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

گلوووم 😢😢😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اخه یکی بود من قشنگ فهمیدم دروغ میگه بعد کاربرا هم خیلی دلسوزی میکررن میگفتن الهی بمیرم برات اینا.....

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....