2777
2789
عنوان

غذا برای بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست
آنقدر دلم میخواد یه غذا بپزم همه همون رو بخوریم،باید براشون غذای جداگانه درست کنم

اسی عین خودمونی دغدغه منو داری،خسته شدم اینکه هر روز دو مدل غذا بپذم،یه مدل برا خودمون یکی هم دخترم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل منم بود دیشب داشتیم من وی کاربر دیگه مینالیدم همش بچه ام برنج سیب زمینی آبپز سرخ‌کرده داخل آبگوشت باشه دربیاربزارم جلو ش همه نوع باشه فقط سیب زمینی باشه 😮‍💨🤕

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا دخترم خیلی دوست داره

منم خواهرم 5 سالشه بدغذاست. کلا گوشت اینام نمیخوره

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من دخترم گوشت میخوره خرما موز درست نمیخوره واسش اسموتی درست میکنم خیلی دوست داره بچها اگه بد خوراکن ...

اره پدرم باشگاه میره پودر دارع برای باشگاه اونم میخوره البته خرما و موز هم توش هست

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من پسرم بد غذاس فقط با بازی غذا میخوره همش قاشقا باید ماشین بشن ولی دیگه ماشین که شدن میخوره کامل 

شیش ساله شه ها کوچیک نیس اصلا بدون بازی نمیخوره  خودمم بد غذا بودم خوابگاه که رفتم غذام خوب شد 

اسی عین خودمونی دغدغه منو داری،خسته شدم اینکه هر روز دو مدل غذا بپذم،یه مدل برا خودمون یکی هم دخترم

از بس باید فکر کنم چی درست کنم دیکه خسته شدم😔

این نیز بگذرد
از بس باید فکر کنم چی درست کنم دیکه خسته شدم😔

منم همینم 

یک سری غذا تو لیست دارم که اسونتره برای وقت هایی که حال ندارم 

پیتزا با نون تست یا اسنک 

پنینی که میشه نون ساندویجی خودمون توش هر چی میخوای بذار بعد با گریل پرس کن 

پیراشکی یا سمبوسه 

بورک که از همه راحتتره

فعلا امضا ندارم