2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

86 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من هفته ی پیش بعد بلافاصله بعد رابطه قرص اورژانسی خوردم ...سه روز بعدش دوباره رابطه بدون محافظت داشتیم ولی قرص نخوردم چون برخلاف جناب همسر نی نی دوست دارم  بنظرتون امکان حاملگی هست...روزا نمیگذره ببینم پریود میشم یانه   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه بعد بهت بگه بنداز چی

دیگه دراون حد مخالف نیستش...یه بچه ۳ ساله دارم من دوست دارم فاصله سنی بچه هام کم باشه اون میگه نه فعلا شرایط بهتر شه بعد...در کل دوتامون دوتا بچه دوست داریم ولی سر اینکه کی بیاریم تفاهم نداریم  

تو که بچه دوست داری قرص نخور، اگه میخای دزدکی حامله بشی یه سری کارها رو باید مواظب باشی خواستی بیا پ ...

کلا پیشگیری‌کننده طبیعیه این سری به زور راضی شدش اونم به شرط قرص اورژانسی که من یه روز استفاده کردم و چندروز بعدیو استفاده نکردم  

چرا برای ما برعکسه چرا من بچه نمی‌خوام ولی شوهرم میخواد و دیوانه شدم انقد بچه بچه می‌کنه خب ک چی میش ...

بیشتریا اینجورین که مرد بیشتر بچه دوست داره ولی همسر من اینجوری نیس اصلا خیلی کمال‌کمالگراست میگه باید همه چی برای بچه ها در بهترین حالت باشه تا برای بعدی اقدام شه

بیشتریا اینجورین که مرد بیشتر بچه دوست داره ولی همسر من اینجوری نیس اصلا خیلی کمال‌کمالگراست میگه با ...

خب خودت ناراحت نمیشی بچه بیاری کل وقتتو میگیره نمیتونی به خودت برسی اندامت به هم میریزه؟

اگه از لحاظ مالی و عاطفی واقعا میتونی ساپورت کنی حتما حامله شو اما با تفاوت سنی کم اذیت میشی

اگه خدا بخاد و این سری حامله شم فاصله سنی خیلی هم کم نمیشه تا به دنیا بیاد دخترم ۴ سالشو تموم میکنه و تامدرسه بره ابن یکی بچم از آب و گل درمیاد و همبازی خوبی میشن 

خب خودت ناراحت نمیشی بچه بیاری کل وقتتو میگیره نمیتونی به خودت برسی اندامت به هم میریزه؟

اندامم خداروشکر خوبه و بعد حمامگلی قبلی اصلا اضافه وزنی پیدا نکردم از طرفیم دوتامون بالای ۳۰ سال هستیم و نمیخام دومی رو بالای چهل سال بیارم میخام تابرسیم به چهل پرونده بچه رو بسته باشیم