2777
2789

نقاشی چی؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

من هستم

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

🌺نذر حضرت رقیه (س)🌺

می دونین که قرآن کریم حدود ۶۰۰ صفحه داره.

من تمامی آیه های قرآن رو در همون تعداد صفحه با نقاشی های کارتونی برای کودکان تصویرگری کردم.

حالا شما میتونین بعد از خوندن یک صفحه از آیات و معانی شون، به صفحه مقابل مراجعه کنید و محتوای هر آیه رو بصورت تصاویر کارتونی جداگانه به سبک کتب کمیک در این صفحه مشاهده کنید.

تازه برای اینکه بهتر متوجه مفهومش بشین، توضیحات تکمیلی رو هم براتون توی کپشن هر پست گذاشتم.😊

تهیه این کار حدود ۱۰ سال زمان برده و در سه جلد که هر جلد شامل ۱۰ جزء هست، گردآوری شده.

این کار فرهنگی نذر حضرت رقیه (س) و کاملا رایگان هست و ممنون میشم اگه پیج اینستام رو فالو و به دیگران هم معرفی کنین.

تو این پیج هر روز با هم یک صفحه از قرآن رو مرور می کنیم و قراره کنار هم کلی چیزای خوب یاد بگیریم.💐

توضیحات تکمیلی داخل پیج اینستا هست.

❌ @Noorabook124 ❌

اگر لینک براتون باز نشد لطفا اسم پیج رو داخل اینستا سرچ کنید.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

من هستم

عزیزم میشه راهنماییم کنید چنانچه در توانتون باشه 

خواهرم  خیلی خیلی استعداد نقاشی داره و چند ترم کلاس رفته  به خاطر اینکه ادامه بده و بتونه مدرک تدریس بگیره  باید بتونه پول کلاساش بده  چون واقعاا پدرم نمیتونه از پس همه هزینه بر بیاد  به نظرتون با همین استعدادش  چیکار میتونه بکنه ک بتونه پول در بیاره   

عزیزم میشه راهنماییم کنید چنانچه در توانتون باشه خواهرم خیلی خیلی استعداد نقاشی داره و چند ترم کلاس ...

میتونه توی سمینارهایی که گرافیستها حضور دارن شرکت کنه، نمونه کارهاش رو ببره همونجا.

معمولا اونجاها ناشرها هم حضور دارن.

کارهایی که خوب باشه جذب میکنن.

پیج اینستا هم میتونه بزنه. از همونجا سفارش کار بگیره.

از طریق اساتید کلاسهایی که شرکت میکنه هم میتونه بخواد معرفیش کنن برای گرفتن کار