2777
2789
عنوان

به مسخره ترین دلیل ممکن

181 بازدید | 13 پست

ی هفته ای میشه وارد سایت شدمـ .

ببا ی ختر خانمـ خوش قلب آشنا شدمـ .با شناخت ویژگی های بعد از مدت ها تصمیمـ گرفته بودمـ به زندگیمـ سرو سامون بدمـ . 

که متاسفانه دیشب به یک دلیل کاملـاً بی مورد رفت.

کاربر آقا

اینجا با کسی آشنا شدین؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کجا رفت

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سال پیش یکی باهام حرف زد دنبال ادم خاص بود عکس فرستاد شبیه در قابلمه بود

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یکی از دوستاش با کاربری خودش درخواست داده بود .‌که شما آدم مذهبی ای هستید و من.با طرز فکر و عقایدتون کاملا هم عقیده ام و خودم هم مذهبی ام. 

بنده هم بطور کاملا محترمانه جوابشون رو‌میدادم. 

اما وقتی ازم پرسید کجا زندگی میکنید ، بنا بر دیدگاه مذهبی ای که ازم داشت گفتم مشهد. .

بعد مشخص شد که این خانمـ دوستش بوده.

خدا شاهده هیچ قصدی از قبول درخواست این خانمـ نداشتمـ . نام کاربریشم بسیار مثبت بود. 

در هر صورت مشکل خانمـ این بود که اولاً چرا قبول درخواست زدی و در ثانی به چه دلیل اسمـ شهرت رو بهش درست نگفتی.!

واقعاً ناراحت کنندس.!!!

کاربر آقا

😂😂همون قدر که راحت رل زدید همون قدرم راحت کات میشه دیگ

یادش بخر یاد دوران مجردیم افتادم

گنگستری بودم برا خودم😂😂

الان خانوم شدم اهل خونه و زندگی و بچه هیشکی باورش نمیش

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍