من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
پدرشوهرم مرد خوبیه اما امان امان از دست مادر شوهرم و خواهر شوهرم دوتا فتنه عفریطع که دومی ندارن
مال من ی مادر با چهارتادختر.منم الان بخاطر اونها بیخواب شدم.خدا نابود کنه این آدمهارو و امیدوارم یروزی انقدر فرهنگ کشورمون بالا بره که دختران سرزمینم از دست این آدمها خلاص بشن
مال من ی مادر با چهارتادختر.منم الان بخاطر اونها بیخواب شدم.خدا نابود کنه این آدمهارو و امیدوارم یرو ...
واقعا خدا صبرت بده عزیزممم ب خدا من خودمم خواهر شوهرم اما انقد رابطم با زن داداشم خوبه ۷سالع عذوسمون هم من هم مامانم واقعا همه کار براش میکنیم چون اونم با هزار امید و آرزو وارد خانواده ما شده قرار نیس عقده هامون سرش خالی کنیم مامانم که هرچی برای من میخره وسیله لباس برای اونم میگیره
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
واقعا خدا صبرت بده عزیزممم ب خدا من خودمم خواهر شوهرم اما انقد رابطم با زن داداشم خوبه ۷سالع عذوسمون ...
منم خودم سه تا زن برادر دارم ولی واقعا دوستیم همه باهم.جاریها هم گاهی مشکلات جزئی دارن ولی درکل خوبن.من طبقه بالای مادرشوهرم هم زندگی میکنم واقعا ادیت دارم میشم