2789
عنوان

کسی بیداره

140 بازدید | 10 پست

دلم آروم نمی‌گیره

خوابمم نمیبره قلبم تپش داره، از تخت اومدم بیرون شوهرم خوابه

یهو یاد همه‌ی موقعیتایی افتادم که من تازه عروس توسط شوهرم و خانواده‌اش نادیده گرفته شدم و بهم میگن لیاقت یه سری چیزا رو ندارم

چطور این افکارو از ذهنم بیرون کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی چیزایی برات از مادر شوهرم بگم سرت سوت میکشه

تاپیکاتو داشتم نگاه میکردم الان، واقعا حق داری

منم مشکلم پدرشوهرمه یه مرتیکه لوس ننر خسیس بدخلقیه که نگم برات، قهر میکنه مثه بچه‌ها گریه میکنه ،پسرشم کپی خودشه

تاپیکاتو داشتم نگاه میکردم الان، واقعا حق داریمنم مشکلم پدرشوهرمه یه مرتیکه لوس ننر خسیس بدخلقیه که ...

پدرشوهرم مرد خوبیه اما امان امان از دست مادر شوهرم و خواهر شوهرم دوتا فتنه عفریطع که دومی ندارن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
پدرشوهرم مرد خوبیه اما امان امان از دست مادر شوهرم و خواهر شوهرم دوتا فتنه عفریطع که دومی ندارن

مال من ی مادر با چهارتادختر.منم الان بخاطر اونها بیخواب شدم.خدا نابود کنه این آدمهارو و امیدوارم یروزی انقدر فرهنگ کشورمون بالا بره که دختران سرزمینم از دست این آدمها خلاص بشن

مال من ی مادر با چهارتادختر.منم الان بخاطر اونها بیخواب شدم.خدا نابود کنه این آدمهارو و امیدوارم یرو ...

واقعا خدا صبرت بده عزیزممم ب خدا من خودمم خواهر شوهرم اما انقد رابطم با زن داداشم خوبه ۷سالع عذوسمون هم من هم مامانم واقعا همه کار براش میکنیم چون اونم با هزار امید و آرزو وارد خانواده ما شده قرار نیس عقده هامون سرش خالی کنیم مامانم که هرچی برای من میخره وسیله لباس برای اونم میگیره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
واقعا خدا صبرت بده عزیزممم ب خدا من خودمم خواهر شوهرم اما انقد رابطم با زن داداشم خوبه ۷سالع عذوسمون ...

منم خودم سه تا زن برادر دارم ولی واقعا دوستیم همه باهم.جاریها هم گاهی مشکلات جزئی دارن ولی درکل خوبن.من طبقه بالای مادرشوهرم هم زندگی میکنم واقعا ادیت دارم میشم