2777
2789
اره واقعا دلم شکسته این همه تهمت میزنه یه لحطه هم اشکام بند نمیادتا حالا اینجوری دلم نشکسته بود

خدا کمکت کنه و برات جبران بکنه الان برو یکم استراحت کن محلش نذار و کارایی که فکر می‌کنی عصبیش می‌کنه انجام نده دعا کن انشالله آدم بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخداددعوت نکردم اصلا عصر همینجوری حرف زدیم بعد میخواست خداحافظی کنه گفت راستی فردا شب برا خواب میام ...

بدبخت استرس داره نمیدونه داره چه غلطی می‌کنه خودتو اذیت نکن تقصیر تو نیست حالا دعا کن داداشت اومد بخیر بگذره و شوهرت از هر شیطون بیاد پایین 

شوهرت دنبال بهانه هست مگه بچه مدرسه ای هست استرس امتحان داشته باشه بیچاره برادرت هم فقط برای خواب م ...

اره بخدا من چیکار کنم اصلا اروم‌نمیشم ساعت یک یه داد و بیدادی کرد همسایه مون فهمید فکر کنم ای کاش منم پدرمادر داشتم حداقل دو روز میرفتم میموندم این جوری ذلیلم نمیکرد

اره بخدا من چیکار کنم اصلا اروم‌نمیشم ساعت یک یه داد و بیدادی کرد همسایه مون فهمید فکر کنم ای کاش من ...

اصلا اهمیت نده به کارش، میدونم سخته ولی بی تفاوت باش چون دنبال بهانه هست

اصلا اهمیت نده به کارش، میدونم سخته ولی بی تفاوت باش چون دنبال بهانه هست

اره میدونم بهش فشار اومده بخدا هیجی نگفتم گفتم تو راست میگی باشه.ولی منم بارداری پرخطرم هم فشار دارم هم دیابت دارم باید یه کم درک میکرد اصلا نمیبخشمش

اره میدونم بهش فشار اومده بخدا هیجی نگفتم گفتم تو راست میگی باشه.ولی منم بارداری پرخطرم هم فشار دارم ...

قشنگ میفهمم چی میگی منم کلی دلسردم از زندگی کلی اتفاق ها افتاده که نتونستم ببخشم ولی با خودت بگو این نیز بگذرد