2777
2789
عنوان

درمان دیسک گردن چیه

347 بازدید | 22 پست

من فک میکنم دیسک گردن دارم علائمشو همه دارم

الان شونه ام تیر می‌کشه به انگشتان میزنم

درمانی داره

فعلا نمیتونم برم دکتر

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

من دکتر هم رفتم جواب نگرفتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکتر هم رفتم جواب نگرفتم

پس چیکار می‌کنی

من هنوز ۲۹ سالمه این همه درد دارم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
انگشتت گز گز هم میکنه؟

آره 

من عمل کردم هنوز درد میکنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
پس چیکار می‌کنیمن هنوز ۲۹ سالمه این همه درد دارم

مدارا

منم چند ساله. دیسک ۲تا از مهره ها، ارتروز گردن، التهاب اتاندون شانه، آرتروز شانه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من عمل کردم هنوز درد میکنه

ای بابا شما چند سالتونه

آره

دیسک گردن داری صددرصد حتما باید دکتر بری ام آر آی بدی که وضعیتت مشخص بشه ، منم دیسک گردن دارم البته خوب شدم دکتر برام تزریق انجام داد بعدش هم چند جلسه فیزیوتراپی رفتم که خوب شدم ، البته دردم وحشتناک بوداااا یه ۵ دقیقه نمیتونستم از درد بخوابم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
ای بابا شما چند سالتونه

من ۴۵سالمه ،از سی سالگی داشتم جدی نگرفتم فقط مسککن می‌خوردم تا اینکه سع سال پیش اورژانسی عمل شدم 

الآنم باید برم ام آر آی دقیقا مثله قبل شدم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
دیسک گردن داری صددرصد حتما باید دکتر بری ام آر آی بدی که وضعیتت مشخص بشه ، منم دیسک گردن دارم البته ...

دارو هم داد بهتون؟

یعنی خوب شدنی هس؟شما کامل خوب شدی

من ۴۵سالمه ،از سی سالگی داشتم جدی نگرفتم فقط مسککن می‌خوردم تا اینکه سع سال پیش اورژانسی عمل شدم الآ ...

خب الان من چیکار کنم جدی بگیرم مث شما نشم

مدارامنم چند ساله. دیسک ۲تا از مهره ها، ارتروز گردن، التهاب اتاندون شانه، آرتروز شانه

شما چند سالتونه

خب الان من چیکار کنم جدی بگیرم مث شما نشم

بله حتما

برید دکتر