2777
2789
عنوان

حاملگی بعد سقط

299 بازدید | 13 پست

سلام

من خرداد یه سقط داشتم تو هفته 13 توی مدتی که معلوم شد باردارم یعنی از هفته چهار همسری خیلی همراهم بود اینم بگم بعد شش سال باردار شده بودم که بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین در هفته سیزده بعد کلی سونو و شیافت طبیعی سقط شد 

الان دوباره باردارم ولی این بار همسری میگه به بارداریت فکر نکن و دیگه هیچ توجه به من نداره مثل روزهای معمول و حتی بی توجه تر شده 

نمیدونم چه رفتاری با دلم بکنم خیلی داره قصه میخوره همش دارم فکر میکنم شاید بچه نمیخواد 

چه کنم تا اروم بشم؟

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

ناراحت نباش عزیزم . کار درست رو داره انجام میده شما هم سعی کن بهش فکر نکنی . یکم که بزرگتر بشه نی نی ات مطمئن باش حواسش رو ججمع میکنه . در واقعا نمیخواد آسیب ببینی . اگه خیلی اذیت میشی باهاش صحبت کن چون عصبهای جنین داره شکل میگیره بهتره آرامش داشته باشی

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
ناراحت نباش عزیزم . کار درست رو داره انجام میده شما هم سعی کن بهش فکر نکنی . یکم که بزرگتر بشه نی نی ...

ارامش امروز از صبح ساعت 9 که با مامانم حرف زدم و بعد با شوهرم همش دارم گریه میکنم

هیچس بچه رو نمیخواد با اینکه شش سال بود منتظرش بودیم 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم ما خانوما وقتی میفهمیم بارداریم چون با تغیراتی تو بدنمون همراه بیشتر حس میکنیم ک مادر سدیم اما وقتی شش ساله ک منتظر بودین مطمن باش همسرتم ذوق بچه رو داسته و وقتی از دستس دادین ایشون هم ضربه خورده الان اینجوری هم نمیخاد خدای نکرده اون روزا تجربه شه هم ی جورای مثلا نمیخاد ذوق الکی کنه...انشالله روزای پر استرست ک بگذره باز هواتو خواهد داشت...منم دو تا سقط داشتم دفعه اول با اینکه شوهرم میگف بچه نمیخام کلی بعد سقط تا ی هفته انگار دنبال چیزی میکشت...بهونه میگرف هی الکی اه میکشید ولی ب روی من نمی اورد خب بجه اونا هم هست نگران نباش ب خودت برس انشالله نی نی ت صحیح و سالم بیاد بغلت 

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
ارامش امروز از صبح ساعت 9 که با مامانم حرف زدم و بعد با شوهرم همش دارم گریه میکنم هیچس بچه رو نمیخو ...

چرا چی گفتن که فکر نپمیکنی بچه رو نمیخوان ؟

ای جان یاد هفته های اول خودم افتادم چقدر گریه میکردم 😊😊😊 این نیز بگذرد . 

شوهر من یبار گفت به نظر این بچه سقط بشه بهتر نیست ؟

من تا صبح زار زدم یه هفته حالم بد بود 

لامصب الان شبا براش لایی قصه میخونه

نمیدونم چی بگم میدونم خودم هستم که زندگیم رو باید بسازم 

میدونم که این جنین در بطن من یک امانت هست باید مواظبش باشم 

مامان ناراحت هزینه زندگی و درآمددبود آخه تازه ورشکست شدیم این نی نی هم خدا خواسته بود من شش سال بود بچه دار نمیشدم دکترها هم گفته بودن بچه داردنمیشید حالا این معجزه کوچلو تو دل من اونده خدا خوسته چه کنم که امانت دار خوبی بشم

نمیدونم چی بگم میدونم خودم هستم که زندگیم رو باید بسازم  میدونم که این جنین در بطن من یک امانت ...

خواهر جان سعی کن خودتو ناراحت نکنی 

این بچه بسلامتی ک بزرگ شد ب دنیا اومد میشه عزیز همه باور کن

تازه شش سالم منتظر بودی 

اونام اگه چیزی میگن چون نگرانت هستن

والله معجزه بوده تو این شزایط 

منم اینقد از خدا خواستم بعد از چهار سال بهم بده 

ک زندگیمو عوض کنه 

ولی قسمتم نشده 

شکر خدا کن خواهرم

میدونم حساس شدی باور کن بخاطر بارداریت و سقط قبلیته

همسرتم بنده خدا میترسه خیلی ذوق کنه اینم خدای نکرده مث اون بشه دیگه تو ضربه بخوری 

واسه همین میخواد نشون بده براش مهم نیست

اما هست بچه اونم هست

خون اونم هست محاله نخوادتش

عزیزم حتما آس  اس آ مصرف کن خیلی از دکترا تجویز نمیکنند دکتر من برا همه بیماراش تجویز میکنه و ت ...

تو سقط قبلی هم  آ اس آ استفاده میکردم از روز اول هم شیاف

نمیدونم چی بگم میدونم خودم هستم که زندگیم رو باید بسازم  میدونم که این جنین در بطن من یک امانت ...

استارترجان هیچ کار خدا بی حکمت نیس. فقط بشین و تماشا کن ببین چجوری این کنجد تو دلت برات شادی میاره تو زندگیت. همین مامانت فردا چه قربون صدقه یی بره براش. دلم میخواد برکتی که این فسقلیا میارن تو زندگیا رو ببینی. از خدا شاکر باش و مثبت فکر کن. افکار مثبت تو روی بقیه تاثیر مثبت میزاره. تو از الان یه مادر قوی هستی که همه ی چالشهای مهم زندگی رو بخاطر طفلی که تو راهه طی میکنی. الان فقط به تغذیه ت برس و حتما فولیک اسید مصرف کن چون ارگانهای مهم و حیاتی بدن جنین درحال شکل گیریه. موفق باشی گلم

تو سقط قبلی هم  آ اس آ استفاده میکردم از روز اول هم شیاف

قلبش تشکیل نشد ؟ نگران نباش من خودم ی سقط داشتم البته دلیلشو نمیدونم چون تا هفته ۸ دکتر نرفتم تو هفته ۸ سقط شد یک سال تحت درمان دکترم دارو مصرف کردم که آ اس آ هم جزئشه و الان دو قلو هام ۱۹ هفته هستند انشاءالله این یکی برات بمونه