2777
2789
عنوان

خواهرشوهرمو یکساله دعوت نکردم

550 بازدید | 41 پست

بچها من دوساله عروسی کردم تو این دوسال یکبار دعوت کرد من دعوت کردم بعد دوباره دعوت کرد من نکردم چون عید ک میخاستیم بریم خونشون ازونجایی ک یه شهر دیگن و صدبیست کیلومتر فاصله داریم به ما برای ناهار تارف نزد ک برا ناهار بیاید ینی ما ناهارو بیرون خوردیم رفتیم عید دیدنی و برگشتیم...‌بعد من دعوت نکردم دیگ تا سه چارماه پیش ک خواهرشوهرم جاریمو دعوت کرد 

حالا جاریمم دعوتش نکرده بودا ولی اونو دعوت کرد و با اونا اومدن همدان خونه ی مادرش...بعد ازون منم دعوت نکردم گفتم خب جاریمو دوبار گفته اون دعوتش نکرده من چرا بکنم ..منتظر بودم جاریم اول دعوت کنه تو این چندوقت خواهرشوهرمم محل نمیزاشت و سرسنگین شده بود با من و جاریم...حالا من دیگ گفتم یکساله گذشته اونشاید کلن نخاد دعوت کنه والا من خودم خجالت میکشم دیگ.. دیشب زنگ زدم مادرشوهرمو بگم بیاد خونمون گفت ما میخایم بریم جایی خونه نیستیم منم گفتم میخاستم ببینم اگ آجی اینا میان اونام بگم ..بعد مادرشوهرم گفت بزار هفته دیگ میان مارو با اونا بگو اتفاقن چندبار بچهاش گفتن چرا نمیریم خونه زندایی...منم گفتم مگ هفته دیگ شب یلدا نیست🥲گفت جمعه شب یلداست منم گفتم عاهان فکردم پنجشنبه است. ولی الکی گفتم چون برای هفته بعد من کلن کار دارم شرایط دعوت کردن ندارم...نمیدونم الان چیکار کنم همینجور موندم...اگ هفته دیگ نگم چی میشه؟بزارم یدفه دیگ بگم؟یا سه شنبه بگم میان بنظرتون؟عاخه بچه مدرسه داره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بسلامتی دعوت نکن من اول عروسیم هر هفته سه تا خواهر شوهرارو دعوت میکردم چیشد آخرش ولش کن بابا

عاخه نمیشه ک کلن دعوت نکنی.🤦🏻‍♀️بعد خب یکساله نگفتم انقدر بهش برخورده تولد بچشو اومد شهرمون خونه مادرش گرفت مارو دعوت نکرد..نمیدونم جوگیر شدم یا چی ب هرحال الان من پشیمونم چون برای هفته بعد شرایطشو ندارم میترسم خودشونو بندازن ی وقت ...چ کنم؟؟

من یه عقیده ای دارم میگم تو دعوت کردن چرتکه نندازی من چند بار رفتم اون چند بار اومده و...

اول اینکه اون خونه داداششه و شما خونه داماد خانواده شوهرت

حتی میتونسته خودش یه روز بیاد و شام و ناهار بمونه 

اما خب حالا که خودشون گفتن آخر هفته دیگه یجور برنامه ریزی کن که دلخوری هم پیش نیاد

حقته خود شیرین بازی خاستی در بیاری. آخه دختر وقتی احترام بهت نمیزارن چرا...

بخدا خودشیرین نیستم دلم سوخت گفتم حالا اونم داداششه بلخره نمیدونم اشتباه کردم ینی؟؟🥲🤦🏻‍♀️الان چیکار کنم