2777
2789
عنوان

بهترينشو بگو

591 بازدید | 69 پست

خانوماي گل بياين از بهترين خاطره هاي دوران خواستگاري ، نامزدي يا عروسيتون بگيم دلمون باز بشه غصه ها واسه چندلحظه يادمون بره حتي از سوتي هاي بامزه هم اگه دارين بگين تا يكم بخنديم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رفتم پیشش که ازش جدا شم☹️

حلقه رو دراورد زانو زد درخواست ازدواج کرد😍

وای خداااا هیچوقت اون لحظه رو یادم نمیره

مرتیکه بااحساس رمانتیک من^-^

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩

روز خواستگاری وقتی که دیگه همه حرفا زده شد و آخرای مجلس بود پدرشوهرم ازم پرسید عروس خانم شما حرفی نداری ؟ من گفتم نه

گفت ینی ما پاشیم بریم؟ منم  گفتم بله  بعد تازه فهمیدم چی گفتم از خحالت آب شدم 

شاید خنده دار نباشه ولی تو اون شرایط خونمون رفت تو هوا

یادمه شوهرم پایین خونه مامانش خونه داشت بد اون موفع که اشنا شده بودیم اومد گف مامانم اگه اومد پایین من نبودم درو باز نکنیا منم گفتم باشه 😁چشت روز بد نبینه رفت بیرون وسایل بخره مامانش سریع اومد پایین که مثلا یکم خونه رو مرتب کنه در زد منم رفتم درو خیلی اروم باز کردم و سلام علیک گرم 😂😂 شوکه شده بود اولش 😂به من میگف اومد نگی من اومدم پایینا بدا باز نبود میام پیشت .خلاصه شوهرم اومد نشستم براش تعریف کردم گف اخر کار خودتو کردی😂😂 کلیم خندید 😂😂 دیگه ازون به بد باهمشون صمیمی شدم بی دردسر😂