2777
2789
عنوان

جاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😲😲😲از کجا فهمیدی؟؟؟

جاریت به شوهرت پیام بده با شوهرم دعوا کردم بچه ها هم خوابوندم زود بیا اینجا یعنی چی،؟؟؟ میخوان دعای کمیل بخونن؟؟؟ 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
احساس دین میکنه بله..

استارترکاش یکم‌واضح ترتوضیح میدادی،منم نفهمیدم چه جاری توجاری شد،اگرم جاری با برادرشوهر رابطه داره خاک توسرجفتشون خداجفتشونوبکشه،من که برادرشوهرام مثل داداشای خودمن مثل داداشم باهاشون راحتم

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
چ خوبه ک متوجه شدین 😆  بیا واس ما توضیح بده استااارتررررر بیا قشنگ توضیح بده! چی بگمت با این ...

ببین عزیزم داستان از این قراره که دو تا داداش هستن که یکی از داداشا قبل ازدواج ده سال بواسطه یه مسئله ای مهمون خونه داداشش بوده.بعد حالا که ازدواج کرده خانومش رو رابطه شوهرش و جاریش حساسه.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
جاریت به شوهرت پیام بده با شوهرم دعوا کردم بچه ها هم خوابوندم زود بیا اینجا یعنی چی،؟؟؟ میخوان دعای ...

غعذای مورد علاقشم اماده کرده فقط محض درد و دل.. ببخشید دوستت خوابه؟؟؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نظرشمااینه؟؟ چی بگم والا دوستم میگه مطمئنم دیگه باهم درارتباط نیستن پسره11سال از زنه کوچیک تره

بگو مطمئن نباش شاید الان نباشن ولی قبلا حتما رابطه داشتن اونم از نوع صمیمیش..... 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒