2777
2789
عنوان

جاری..

776 بازدید | 68 پست

خانومادوستم برام ی چیزی تعریف کردمن تعجب کردم

ببینید همسراین خانوم(دوستم)بخاطردانشگاهش10سال خونه ی برادرش بوده قبل ازازدواجشون..

خلاصه تمام دخل وخرج اوناهم میفته پای این

وبارهادعوامیکنن وزنه میگه بروازخونم نامحرمی خوشم نمیاد

خلاصهههههه سرتونودردنیارمممممممممم😛

گفتش که ی شب اومده بودخونمون و جاری نمیدونسته که اومده خونه ی ما..زنگ زدشوهرم ج نداد خلاصه من گفتم ج بده بینم چراجواب نمیدی وشوهره ج میده😬😬

بعدش میزاره روی ایفون ب زوردختره

وجاریه میگه که

.......بیاخونمون باشوهرم دعواکردم رفته بیرون

بچه هاخوابن غذایی که دوس داری روهم برات درس کردم..زودبیامنتظرتم

😵😵😵😵😵😵😵

خلاصه دختره میپرسه چرااینوگفت اونم میگه مشکلاتشون روبرای من میگه ک حلش کنم

جالبش اینجاست که جاریه دقیقا11سال ازشوهردوستم بزرگتره

وبرادرش که شوهرجاریس20سالی ازشوهرش بزرگتره..

شوهرش عضوکوچولوی خانوادس😬

بعدش اینکه گفتتتتتتتت هرروزکه سره کاره بهش زنگ میزنه وپیام میده اما وقتی خونس یاجمعه نمیده..ی بارهم نوشته بودجواب نمیدی مامزاحمیم دیگه نه؟؟گفت فک کنم بخاطرمن تیکه انداخته

ی بارهم جوابشوداده جاریه پروفایل تلگرامشوزده موفق میشوم فوری نه ولی حتما

من👈🤔😰😵😨👈

درضمن هرسری میره خونشون انگاردعاخورش میکنن..واینکه اخرین بارهم شوهرش ک بخاطرزنش قطع رابطه کرده اتفاقی میبینه جاری رو نمیدونه چی شده ک دیگ زنگ نمیزنه..

ی بارهم ناهارنرفته خونشون گفته ساندویچ خوردم شب برادرش گفته ناهاراینجابود

😬😛 واینکه مطمئنه نمیره خونشون..

ی بارهم برای جاریاش ک رابطه دوستمواوناخرابه ابمیوه گیرخریده بودچون سفارش داده بودن و گفته بوودبخاطرداداشامممممممم

....خلاصه خیلی چیزاگفت ک خسته شدم بگم

سوالی عس درخدمتم

درضمن بااجازه خودش تاپیک زدم وحلال می باشد😄😄

نظرات لودفا

یه پاراگراف خوندم نفهمیدم.حال ندارم دیگه جان تو...اودافظ

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الله اعلم

من توصیه میکنم شما هم نظر نده به دوستت.ممکنه رابطه داشته باشن.ممکنه نه.و فقط پسره به واسطه اینکه ده سال مهمون خونه داداشش بوده نسبت به زن داداشش احساس دین کنه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+