2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی تو یک خونه و طلاق عاطفی؟ اگر آره این بدتره

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

آرامش  بچه بعضی مواقع فقططط با طلاق به دست میاد .‌‌‌‌‌‌.....در بقیه ی موارد هم به نظرم والدین باید  با هر روشی که شده حتی به ظاهر  روابطشون  رو درست کنن اینکه تو یه خونه باشن  و از هم طلاق  عاطفی گرفته باشن  بچه خیلی خوب متوجه این موضوع  میشه و  باعث آسیب روحی   احساس عدم امنیت و اضطرابش  میشه  حتی  بعضی وقتا هم باعث  میشه رفتارهای باج گیرنده داشته باشه 

یعنی اگه طلاق بگیرن و بچه طلاق باشن اوضاع براشون بهتره ؟

خب ببین من طبق زندگی خودمون میگم پدر و مادر من الان جدا از هم زندگی می کنن طلاق نگرفتن اما واقعاً مشخص نیست با خودشون چندچندن.

یه بار با همن یه بار دعوا می کنن میرن جدا دوباره همین روال.

این وسط داداشم داره ضربه می بینه نمی دونه باید کنار هم باشن یا جدا از هم.

بعدم بحث نیاز عاطفی و نیازای دیگه هست.

این وسط اینا رو چی میشه کرد.

در کل از نظر من طلاق عاطفی یعنی بلاتکلیفی محض.

اون بچه هم خوب می فهمه مهری وجود نداره فقط اجباره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

آرامش بچه بعضی مواقع فقططط با طلاق به دست میاد .‌‌‌‌‌‌.....در بقیه ی موارد هم به نظرم والدین باید ...

حقیقتا هم متوجه شدم بچه ها چقدر اسیب دیدن حدود چند ساله طلاق عاطفی گرفتن حالا شوهر میخواد جدا بشه ..بنده خدا خانومه هم نمیدونه جدا زندگی کنه بهتره یا طلاق بگیرن تموم بشه

خب ببین من طبق زندگی خودمون میگم پدر و مادر من الان جدا از هم زندگی می کنن طلاق نگرفتن اما واقعاً مش ...

اینا اهل دعوا کردن نیستن کلا مرد نیست یا اگه باشه هم حرفی نمیزنن

حقیقتا هم متوجه شدم بچه ها چقدر اسیب دیدن حدود چند ساله طلاق عاطفی گرفتن حالا شوهر میخواد جدا بشه .. ...

مسلما بچه تو این مورد بیشتر  آسیب می بینه،چون احساس  امنیتش مختل میشه و یه حس گناه هم داره ...

مشکلشون قابل حل نیست؟