2777
2789
عنوان

رقص عروس

324 بازدید | 15 پست

بچه ان شاالله اگه خدا بخواد تا اخر سال عروسیم  . برا رقصم موندم چکار کنم و اینکه مشهدی هستم میخواستم ببینم کلاس رقص جایی هست و اینکه شما برا عروسیتون چکار کردین

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

معمولا آتلیه ها سی دی آموزشی میدن واگرم بخوای مربی رقص معرفی میکنن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مربی رقص عالی سراغ دارم خودم واسه عروسی خواهر شوهرم پیشش رفتم خداهر شوهرم با شوهرش رفت پیش خیلی قشنگه رقصش فقط یکم قیمتاش بالاس خواستی بگو بدم شمارشو منم مشهد 

منم تازه همین امروز به این فکر افتادم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

این اهنگه که میگه امشب چه رویایی شدی عشم .... به نظرتون خز شده یا قشنگه همچنان

و اینکه اهنگ ایرانی برا رقص بهتره یا خارجی